Pohodová dovolená pod Olympem s Greece-T

Hledáte místo, kam se vydáte o letošních prázdninách? Chcete prožít příjemnou dovolenou? Chcete si o dovolené moci užívat u moře, ale zároveň podnikat i romantické vycházky do přírody? Pak právě pro Vás tu je dovolená na Olympské riviéře. Greece-tours.cz Vám nabízí super dovolenou v Řecku za příznivé ceny.
Dovolená Řecko - pevnina
Řecko, to nejsou jen ostrovy. Velmi příjemnou letní dovolenou můžete prožít i na pevnině, třeba v oblasti Olympské riviéry. Krajina pod majestátní kulisou bájného Olympu nabízí skvělé podmínky pro strávení nádherné dovolené a současně klima ideální pro léčbu alergií a astmatu. Na jedné straně teplé moře a prosluněné pláže, na druhé pak vrcholky hor, které bývají i v horkém létě zakryté sněhovou čepicí to je obdivovaný kontrast této oblasti.
Dovolená Olympská riviéra nabízí klidnou rodinnou dovolenou, kterou můžete prožít v letoviscích Nei Pori, Platamonas nebo Leptokaria.
Letovisko Nei Pori
Zlatavá pláž v letovisku Nei Pori, místy široká až 100 metrů, má pozvolný vstup do příjemně teplé vody, vhodný pro děti a seniory. Dětem určitě udělá radost malý lunapark a řada dalších atrakcí – trampolína, prolézačky a skluzavky. Rodičům obvykle vyhovuje ubytování v apartmánech. Apartmány a studia jsou nejen cenově dostupnější, ale dopřejí jim také soukromí vlastního pokoje, když dají děti po obědě spát. K přípravě vlastního jídla slouží kuchyňský kout.
Aktivní dovolená - výstup na Olymp, vodní sporty, cyklistika
Olympská riviéra, rozkládající se pod bájnou horou Olymp je ale ideálním místem nejen pro rodinný zájezd do Řecka. Jste-li sportovně založení, pak kromě vodních sportů a plážového volejbalu, můžete podniknout cyklotúru po okolních svažitých terénech nebo se projet přímo v letovisku na kolečkových bruslích.
Je jen na vás, jak svou dovolenou strávíte. Relaxovat na prosluněné pláži, jet do aquaparku, prohlédnout si kláštery Meteora, vystoupit na Olymp nebo podniknout lodní výlet na ostrov Skiathos? Pokud chcete prožít letní dovolenou, na které se splní Vaše představy o relaxaci a vědět že je o vše postaráno, tak je tu pro Vás Greece-Tours.cz s nabídkou svých služeb.

Pohodová dovolená pod Olympem s Greece-T Adresa : http://www.greece-tours.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolenou v Řecku, Dovolená Olympská riviéra
Uloženo: 17.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde