Autobus na školní výlety

Pro přepravu větších kolektivů nebo školních zájezdů není nic pohodlnějšího než přeprava autobusem. Poznejte Českou republiku i zahraničí pohodlně a levně v jednom z našich moderních autobusů.
Naše firma se specializuje na autobusovou přepravu a to vnitrostátní i mezinárodní již od roku 1997. K dispozici máme autobusy tuzemské i zahraniční. Nabízíme i přepravu menších skupin pomocí mikrobusů nebo minibusů.
Dopravu naším autobusem často využívají větší kolektivy a školy. Jedná se o velmi pohodlný způsob přepravy.
U nás se nemusíte obávat kvality služeb a pohodlnosti přepravy. Všechny naše autobusy mají sjednané úrazové pojištění všech sedadel a po celou dobu výletu je vám k dispozici profesionální řidič. V zimě je samozřejmostí obutí na zimních pneumatikách.
Nejčastěji nabízíme autobusové výlety a exkurze žáků a studentů půldenní a celodenní. Pokud si vyberete půldenní výlet, máte možnost vidět např. hrad Karlštejn, pevnost Terezín, zámek Konopiště, hrad Český Šternberk, překrásné historické město Kutnou horu, Dětenice či Mladou Boleslav.
Autobusová doprava na celodenní školní výlety je nejčastěji využívána např. do překrásného lázeňského města Karlovy Vary, na zámek Konopiště, hrad Karlštejn, Hluboká, do okouzlujícího Českého Krumlova.
Můžete také cestovat do zahraničí, nejčastějším cílem je rakouské město Vídeň, a nebo Legoland u Mnichova, což jistě uvítají hlavně menší žáci, kteří si to zde dostatečně užijí. Tyto výlety můžete libovolně kombinovat. Samozřejmostí je také zajištění autobusové přepravy podle vašeho přání kamkoliv, vše záleží na domluvě.
Během přepravy na školní výlet je zaručen odjezd a návrat z a do školy nebo smluveného místa tak, aby žáci nebo studenti mohli bezpečně nastoupit i vystoupit z autobusu. Řidič autobusu se vám bude snažit maximálně vstříc a bude ochotný zastavit kdykoliv to bude nutné.
V naší nabídce je 12 moderních a komfortních zájezdových autobusů. Všechny odpovídají evropským normám a splňují přísné bezpečnostní podmínky.
Pro autobusovou přepravu na školní výlety můžete využít tuzemské autobusy značky Karosa, kde je k dispozici až 45 míst k sezení, takže je zajištěna pohodlná přeprava celé třídy i s pedagogy. Během jízdy máte k dispozici mikrofon, polohovatelná sedadla, kávovar i lednici.
V druhém typu autobusu značky Karosa můžete kromě výše uvedeného využít ještě televizi, video nebo DVD, přehrávač CD a GPS navigace.
Dalším autobusem vhodným pro přepravu školních kolektivů je Bova Futura. Tento autobus nabízí ideální a komfortní možnost cestování. Přepravit je možné 49 osob nebo dokonce až 56 osob. Tato možnost je využívána pro cestování více tříd dohromady. Samozřejmostí je klimatizace, která se hodí zejména v letních měsících, dále mikrofon, polohovatelná sedadla, WC, TV, video nebo DVD, CD, GPS navigace a při delších cestách jistě uvítáte kávovar a lednici.
Pokud jste menší školní skupina, využijte přepravu mikrobusem. Mikrobus Ford Transit přepraví až 8 osob a máte k dispozici mikrofon i klimatizaci. Větším školním skupinám nabízíme autobusovou přepravu mikrobusem o kapacitě až 19 osob. Zde máte možnost využít navíc polohovatelná sedadla a CD nebo DVD.
U nás myslíme hlavně na pohodlí cestujících a bezpečnost přepravy. Pokud hledáte pohodlnou, rychlou a levnou přepravu žáků a školních kolektivů, využijte našich služeb a budete spokojeni. K dispozici vám bude po celou cestu řidič profesionál, který je připraven ochotně splnit jakékoliv vaše přání a požadavky. Cestovat s námi tak mohou malé i velké kolektivy, mikrobusem či velkým moderním autobusem o kapacitě až 56 osob.
Autobus na školní výlety Adresa : http://www.pragotour.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: autobusová, doprava
Uloženo: 12.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde