S Beck Reisen na Zahradu Čech

Ten se uskuteční v sobotu 9. dubna 2011. Odjezd je z Písnice mezi 7 a 8 hodinou ranní. Jede se pohodlným autobusem a součástí akce je i informační show o světových novinkách a nejnovějších produktech. Účastníci zájezdu mají možnost výhodného oběda. Vstup na výstavu Zahrada Čech je od Beck Reisen zdarma a každý host, starší 18 let, si odnese od Beck Reisen dárek. V ceně je i návrat do Prahy.

Přesný čas zájezdu bude upřesněn tři dny před odjezdem.

Sortimentem výstavy bude: sadba, osivo, květiny, okrasné dřeviny, cibuloviny, bonsaje, ovocné stromky, zahradní technika a mechanizace, nábytek, bazény, zahrádkářské potřeby a potřeby pro domácnost.

Beck Reisen tuto nabídku distribuoval k poštovním schránkám. Součástí nabídkového letáku je i zpáteční objednávkový lístek. Uzávěrka přihlášek je 25. března 2011.
Kdo je Beck Reisen?

Cestovní kancelář Beck Reisen se specializuje na zájezdy pro seniory. Působí v sedmi státech Evropy. Cestovní kancelář Beck Reisen pořádá vícedenní zahraniční zájezdy. V nabídce jsou jak klasické pobytové zájezdy, tak poznávací pobyty, při kterých máte možnost dozvědět se mnohé o kultuře, způsobu života a historii vybraného sátu. Tyto poznávací zájezdy patří mezi jedny z neoblíbenějších. V roce 2011 se mohou senioři těšit na zájezdy do Istanbulu a Salzburku.
S Beck Reisen na Zahradu Čech Adresa : http://reisen-beck.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Beck Reisen, Beck, Zahrada Čech
Uloženo: 11.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde