Penzion u Sedláčků - Ubytování Třeboň

Penzion u Sedláčků je umístěn v klidné části Třeboně, asi tak 5 minut chůze od náměstí. Třeboň a její rybniční soustava je ideálním místem pro letní výlety na kole či pěšky. Jde o nepříliš namáhavý terén ale se spoustou krásných výhledů.
Penzion má k dispozici tři dvoulůžkové pokoje vybavené vlastní koupelnou a WC. Na pokojích je umístěna malá lednička a televizor přijímající digitální vysílání. Připojit se lze i na internet pomocí Wi-Fi. Tyto pokoje jsou součástí větší budovy, kde je i terasa a velký vchod z ulice. Menší přístavba slouží jako samostatný apartmán, který má vlastní vchod a parkovací místo na dvorku. Apartmán má také vlastní koupelnu a záchod. Je rozdělen na dvě místnosti a to ložnici a obývák s kuchyňským koutem. Pro tří až čtyřčlennou rodinu jde o ideální formu ubytování.
Na webových stránkách www.penzionusedlacku.cz si lze na fotografiích prohlédnout všechny části penzionu, informovat se o cenách či odeslat objednávku pomocí jednoduchého webového formuláře přímo na stránkách.
Penzion u Sedláčků - Ubytování Třeboň Adresa : http://www.penzionusedlacku.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: penzion, ubytování, pension, apartmán, třeboň, v třeboni, třeboňsko, u sedláčků
Uloženo: 09.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde