Zájezdy pro seniory

Tato představa však není pravdivá. Mnoho starých lidí si chce své stáří užít a dohonit spoustu věcí, které za aktivní pracovní život nestihli. Jedním z takových cílů je bezesporu cestování.

Cestovní kanceláře jsou si toho vědomy a vycházejí starším lidem vstříc v podobě speciálních zájezdů. Vždyť klientela s věkem 55 a více, tvoří třetinu všech klientů! Zájezdy pro seniory mají svá specifika. Cestovní kanceláře přednostně dbají na to, aby zájezdy pro seniory byly maximálně příjemné, bez starostí, poklidné s minimálním vypětím a pohodové. Je kladen důraz na individuální přístup, personál musí být obzvlášť trpělivý a příjemný.
Jaké zájezdy jsou mezi seniory IN?

O jaké zájezdy je mezi seniory největší zájem? Mnoho starších lidí si přeje prožít pohodový relaxační zájezd u moře v klidném prostředí, kam mohou vzít i svá vnoučata. Naproti tomu je spousta stále aktivních starších lidí, kteří chtějí zažít něco neokoukaného s překvapením a zároveň obnovit své síly. Tyto požadavky splňují poznávací zájezdy spojené s například návštěvou lázní.
Horká exotika

Pro teplomilné seniory jsou jednoznačnou volbou přímořské státy okolo rovníku. Je dobré se vyhnout vrcholu sezóny z důvodu vysokých teplot, které dosahují nebezpečných teplot i přes 40 stupňů ve stínu. Navíc mimo sezónu jsou o mnoho příznivější ceny, které lidé v důchodovém věku uvítají. Aktivně založení senioři mohou vybírat z bohaté nabídky fakultativních výletů a zážitků jako jsou např. lodní výlety, potápění, vyjížďky na koních apod.
Vzpomínky

Někteří senioři se prozměnu chtějí naposledy vrátit do povědomých míst, ke kterým mají vzpomínky z mládí. Díky uzavření hranic před rokem 1989 se jedná především o bývalé socialistické státy. Typickou takovou destinací je Bulharsko. Pro seniory jsou určená klidná letoviska lázeňského rázu. Mnoho hotelů s pozvolným vstupem do moře taktéž nabízejí baleoterapeutické služby.
Beck Reisen

Cestovní kancelář Beck Reisen se specializuje na zájezdy pro seniory. Působí v sedmi státech Evropy. Cestovní kancelář Beck Reisen pořádá vícedenní zahraniční zájezdy. V nabídce jsou jak klasické pobytové zájezdy, tak poznávací pobyty, při kterých máte možnost dozvědět se mnohé o kultuře, způsobu života a historii vybraného sátu. Tyto poznávací zájezdy patří mezi jedny z neoblíbenějších. V roce 2011 se mohou senioři těšit na zájezdy do Istanbulu a Salzburku.
Zájezdy pro seniory Adresa : http://beck-international.beck-reisen.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: zájezdy pro seniory, Beck, Beck Reisen
Uloženo: 04.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde