Pobytové a golfové zájezdy

Všechny nabízené zájezdy realizujeme od plně pojištěných cestovních kanceláří a tak nehrozí žádné riziko ztráty Vašich peněz. Váš čas šetříme tím, že se nemusíte zabývat časově velmi náročným vyhledáváním zájezdů na internetu a dlouhým listováním v katalozích cestovních kanceláří, neboť právě tuto činnost vykonáváme za Vás a vybíráme tak skutečně jen to nejlepší pro uspokojení každého zákazníka.
Pobytové zájezdy
Disponujeme jednou z nejširších nabídek zájezdů do celého světa. Šířka a kvalita těchto nabídek je dána naší přímou spoluprací s renomovanými světovými cestovními kancelářemi a touroperátory. V případě, že si nevyberete zájezd přímo v naší základní nabídce, neváhejte nás kontaktovat a my Vám připravíme zájezd přímo na míru podle Vašich požadavků.
Golfové zájezdy
Zejména v oblasti golfových zájezdů máme mnohaleté zkušenosti s jejich organizováním a nabízíme tak skutečně ty nejlepší a nejžádanější resorty, které jsme měli možnost sami jako hráči vyzkoušet a můžeme Vám tak předat své osobní zážitky ze hry na jejich hřištích. Na tomto místě se hodí připomenout citát nejmenovaného golfového velikána „Golf a sex jsou jediné dovednosti, které nemusíte ovládat a přesto Vás baví „ :-)
Zájmové zájezdy
Rovněž Vám dokážeme vytvořit zájezdy na míru v oblasti zájmových činnosti jako je např. rybaření, kde máme osobní zkušenosti s rybolovem v celé Skandinávii, Španělsku apod.

Pobytové a golfové zájezdy Adresa : http://www.mykenytravel.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: pobytové zájezdy, golfové zájezdy,poznávací zájezdy,golf,dovolená
Uloženo: 03.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde