Parkoviště na letišti Ruzyně

Určitě každý z Vás letěl na zahraniční dovolenou nebo služební cestu. Při této příležitosti si pokládáte otázku, kam zaparkovat svůj automobil, aby byl v bezpečí po celou dobu Vaší nepřítomnosti a aby jste ho měli ihned po návratu k dispozici. Parkovišť kolem letiště Ruzyně je v současné době mnoho. Každý kdo má kolem nějakou zahradu si z ní vytvoří parkoviště. Cena je sice nízká, ale kvalita a bezpečnost občas pochybná. Jak by se Vám líbilo parkovat na bezpečném parkovišti na Ruzyni přímo před odletovými terminály a ještě s 50% slevou?

Parkoviště na letišti Ruzyně se nachází přímo naproti odletovým terminálům 1 a 2. Po zaparkování svého vozu jste přes lávku na letišti za pouhé dvě minuty. Bližší parkoviště u letiště Ruzyně už být nemůže. Nepotřebujete žádný další spoj, abyste se od svého automobilu dostali k letišti.

Naše parkoviště Ruzyně je z části kryté. Nabízí 350 míst krytých a 150 venkovních. Parkoviště má 24 hodinovou obsluhu, nestane se Vám tedy, že byste nezaparkovali nebo nemohli vyzvednout své vozidlo. K dispozici jsou dostatečně široké rampy a parkovací stání. Naše parkoviště na letišti je vybaveno moderním parkovacím zařízením, bezpečnostními kamerami a profesionálním personálem. Garáže jsou umístěny v multifunkční budově EUROPORT, kde najdete také hotel Courtyard by Mariott, potraviny Billa, drogerii a lékárnu Schlecker, příjemný restaurant Budweiser Budvar a Café l´Atessa, kde je k dipozici bezplatné připojení wifi a možnost elektronického odbavení.

V budově je umístěna tabule s aktuálními informacemi o odletech a příletech letadel. Pokud jezdíte často na letiště a nebaví Vás ztrácet čas placením u kasy, máme pro Vás připravenu speciální nabídku - hodnotové karty.

Neváhejte a navštivte naše webové stránky www.parkfly.cz a vygenerujte si slevový kupon na parkování.
Parkoviště na letišti Ruzyně Adresa : http://www.parkfly.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: parkoviště ruzyně
Uloženo: 10.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde