ubytování-vinný sklep mutěnice

Ubytování ve vinném sklepě v Mutěnicích



Ubytování je ve vinném sklepě v Mutěnicích v areálu vinných sklepů, které mají název "Bůdy"(slovo Bůda u nás znamená nadzemní část vinného sklepa- kde je i ubytování a sklep je část pod povrchem- u nás vesměs kvelbený, pokud není na brambory ).

Areál vinných sklepů má pojmenované uličky, kterých je v této oblasti hojně.V těchto uličkách se nachází na 500 vinných sklepů-výrazná část těchto vinných sklepů má již zařízeno ubytování. Můj vinný sklep se nachází v ulici spojka, která patří mezi výše položené. U vinného sklepa s ubytováním je možné zaparkovat, a tak se nemusíte vláčet se zavazadlama dalekou cestu.

Stravování je možné v 200m vzdálené restauraci pod Bůdama, které se říká U hranolka(historicky nejprodávanější pochutina-nyní už nepříliš využívaná).

O 100m dále je sportoviště s širokým využitím(volejbalové hřiště,tenisový kurt, U rampa,fotbalové hřiště). U tohoto sportoviště je přiléhlá hospůdka, které se říká záchranka. Tento název získala z důvodu zachránění opilcových rán po konzumace ve vinných sklepech, jelikož otvírá již v 7:30 a je tak možno si dát vyprošťovací pivko.

Koupání v létě je možné buď v přírodě v mutěnických rybníkách vzdálených asi 3km od vinného sklepa, a nebo na koupalištích v Dubňanech (6km) a v Hodoníně (12km), kde je i krytý bazén.

Pokud někdo rád jezdí na kole je možné kola uzamknout na terásce vinného sklepa, který je z okna pozorovatelný přímo z podkroví sklepa, kde je ubytování. Mutěnice leží na vinařské cyklistické stezce-mapy jsou k zapůjčení ve vinném sklepě.



Další zábava:

-Bowling-čejkovice 6km, Hodonín 12km

-Šipky-přímo ve sklepě, a nebo v nejbližší restauraci

-Lyžování-Němčičky 20km


Popis ubytování- vinný sklep Mutěnice:

Součástí vinného sklepa jsou čtyři dvoupostele o šířce cca 140cm, které jsou všechny v podkroví včetně kuchyňky, sprchového koutu a toalety. Z podkroví je vstup na zastřešenou terasu o rozměru cca 50m², kde součástí je udírna s grilem.V přízemí se nachází společenská místnost s jedním stolem kterému náleži dvě lavice a 4 židle. Dále jsou zde krbové kamna, kterýma se vytápí celý vinný sklep včetně ubytování. Pro zábavu slouží televize s dvd přehrávačem.
Gps souřadnice-vinný sklep Mutěnice:

Loc: 48°5450.968"N, 17°134.235"E
Cena ubytování- vinný sklep Mutěnice:

Celý vinný sklep v Mutěnicích, kde je možné spaní až 8 osob pronajímáme jako celek a to za cenu 1500kč(188kč/osobu/noc).

Pokud by Vám nevyhovovalo obsazení celého vinného sklepa v Mutěnicích je možné dohodnout podmínky přímo pro Vás.
ubytování-vinný sklep mutěnice Adresa : http://www.sklep-mutenice.estranky.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování, ubytování mutěnice, ubytování v mutěnicích, vinný sklep
Uloženo: 22.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde