Lyžování na Hochfichtu

Jestli vás láká představa sportovního vyžití v luxusním rakouském horském středisku Hochficht a přitom pobyt v hotelu na Lipně, zcela jistě se tato nabídka týká i vás.


Hotel je situován na takovém místě, které zaručuje ty nejlepší podmínky pro lyžařské výjezdy do rakouského areálu Hochficht. Tento je totiž vzdálen pouhých 50 minut cesty od hotelu autobusem. Prakticky na dosah ruky se vám tak otvírají neskýtané a skoro neomezené možnosti velmi žádaného rakouského zimního střediska.

Hochficht nabízí po celou sezónu, která zde trvá až do jarních měsíců, opravdu ty nejoptimálnější podmínky k lyžování. Je to způsobeno především jeho nadmořskou výškou, která místy dosahuje přes 1 300 m. Na své si tu přijdou opravdu všichni, zimní středisko je totiž určeno jak pro začátečníky, tak i pro zkušenější lyžaře. Najdeme zde totiž 13 sjezdových tratí nejrůznějších obtížností, celková jejich délka je 20 km, takže se není nutno obávat nějakého stereotypu. Převážně jsou zde modré a červené sjezdovky, pro zkušené lyžaře, kteří si chtějí opravdu užít tu čeká však i 1 km náročné černé sjezdovky. V areálu jsou i velmi jednoduché tratě, které jsou určeny pro děti, tímto se může jednat i o námět pro rodinnou dovolenou. Celý areál je propojen 3 moderními čtyřsedačkovými lanovkami a 7 vleky.

Tento volbu pro zimní dovolenou můžete bez problémů využít i v jarních měsících, i v tuto dobu jsou totiž na Hochfichtu výborné podmínky pro lyžování. V období jarních prázdnin zde tak můžete zažít příjemné odreagování a relax, to vše za výborné a jedinečné ceny. Můžete sami rozhodnout, jak výrazně na vaší zimní dovolené ušetříte. Pokud zvolíte 7 denní pobyt v hotelu na Lipně s polopenzí, včetně 5 denní permanentky na lyžovačku na Hochfichtu, vyjde vám to i s dopravou autobusem na 6 560 Kč, pro děti do 10 let potom na 2 300 Kč a děti od 10 do 16 roků zaplatí 4 060Kč. To jsou zcela jistě dostatečná lákadla pro tento pobyt. Navíc se nebudete nudit ani na hotelu samotném, můžete totiž navštívit hernu, která je vybavena kulečníkem, šipkami, stolním tenisem a fotbalem. Relaxovat potom můžete v hotelové sauně.
Lyžování na Hochfichtu Adresa : http://www.hoteljestrabi.cz/cs_zima.html
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: lyžování, dovolená, ubytování, lipno
Uloženo: 01.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde