Wellness víkendové pobyty pro dva v Krko

Vydejte se, alespoň na pár dní, daleko od všeho a znovu v sobě objevte tu lásku a romantiku, které vás doprovázely na začátku vašeho vztahu. Daleko, jen vy, bez práce a otravného budíku, to je ideální wellness víkendový pobyt pro dva. Vydejte se do Krkonoš a zažijte neopakovatelné chvíle plné romantiky a odpočinku.

Čas letí jako šílený. Nezastaví se ani na chvíli a nemilosrdně vás připravuje o dny a noci. Už je to několik měsíců, co jste si s partnerem opravdu oddechli a užili si společnou romantiku. Pořád jste zavaleni prací a hromady papírů, které se pomalu vrší na vašem stole, vám potichu do ucha šeptají, že tak brzo se na romantickou večeři ani nedostanete. Práce, práce a zase jenom práce. A když se objeví trochu volného času, musíte běhat po úřadech, doktorech či rodině. Řekněte dost! Hned teď.

Krkonoše

Toto nejvyšší pohoří České republiky, někdy nazývané Vysoké Sudety, leží v severních Čechách a v polské části Slezska. Nejvyšším vrcholem, tyčícím se do výšky 1602 m, je Sněžka. Mezi nejvyhledávanější turistické centra patří zejména:

* Harrachov - ležící pod Čertovou horou v údolí řeky Mumlavy
* Špindlerův Mlýn - nejnavštěvovanější středisko zimních sportů v České republice má ideální podmínky pro lyžaře
* Rokytnice nad Jizerou
* Szklarska Poroba - centrum ležící v Polsku, šest kilometrů od bývalého hraničního přechodu Jakuszyce/Harrachov
* Karpacz - lázeňské město a lyžařské středisko

Nezapomenutelná příroda

Od roku 1963 je území Krkonoš součástí Krkonošského národního parku (KRNAP) o rozloze 36 400 ha. Díky zvýšeným nárokům na ohleduplné chování návštěvníků, jsou v této lokalitě skutečně kouzelná zákoutí plná chráněných květin a zvířat. Budete tak mít možnost kochat se nádherou, kterou vytvořila sama příroda. To vše jen přispěje k tomu, že se váš víkendový pobyt pro dva stane opravdu nezapomenutelným.

Pokud zatoužíte po nadhledu a možnosti pokochat se krásou české země shora, navštivte vrcholy Luční hora (1555 m), Kotel (1435 m), Vysoké kolo (1509 m) Lysá hora (1344 m) nebo Čertovu horu (1021 m) vypínající se přímo nad Harrachovem. Jestli se nechcete hned zpočátku unavit výstupem, můžete samozřejmě vyjet nahoru lanovkou. Vyvést je možné i kola, na kterých se pak z Čertovy hory dá pokračovat po modré turistické značce k Ručičkám, následně po žluté ke Krakonošově snídani a po modré zpět k Harrachovu. Cesta bude kopírovat řeku Mumlavu, která vám těsně před cílem nabídne nádherný pohled na úžasnou přírodní scenérii - Mumlavský vodopád.

Sport na každém kroku

Omrzí-li vás chození po horách, a od kola vás už budou bolet sedací svaly, nezoufejte. Všechna turistická centra v Krkonoších nabízejí celou škálu sportovišť, kde můžete vyzkoušet i jiné druhy pohybu - bowling, tenis, volejbal, squash, plavání. Na odvážnější tu čeká paintball či lanová centra zaručující, že váš adrenalin skutečně stoupne.

Relax a romantika

Jestli máte po celodenním sportování svaly více než unavené, tak nastal ten pravý okamžik užít si saunu či tělu prospěšnou masáž, která vás zbaví napětí a psychické nepohody. Stačí si jenom vybrat druh a nechat se hýčkat rukama profesionála. Pokojné chvíle zažijete i v solní jeskyni působící blahodárně na dýchací cesty a pokožku.

Odpočatí a s novými silami se můžete těšit na příjemný večer ve společnosti partnera. Kouzelná večeře při romantickém osvětlení, za zvuků tiché a podmanivé hudby, to je víkendový pobyt pro dva, jak má být. Mihotající plamen svíčky vám připomene nestálost všech věcí kolem vás a vy si uvědomíte, že jste skutečně šťastní, protože máte tu možnost být se svou láskou spolu. Právě teď a tady. Nikým nerušeni. Lehké jídlo, úsměvy, rozhovor o nedůležitých věcech a nádherná nekonečná noc. Nezapomenutelný wellness víkendový pobyt pro dva.

Zapomeňte na 21. století

Říká se to těžko, ale proč byste nemohli nechat telefon doma? Vypnout ho a jednoduše nemyslet na to, že se vám někdo bude pokoušet dovolat. Možná to zní neuvěřitelně, ale svět bez vás za víkend nezanikne. Zapomeňte na mobil i internet. Užívejte si víkendový pobyt pro dva, kdy budete odříznuti od reality, a jediným vaším společníkem bude romantika.

Neváhejte

Neodkládejte věci na později, protože později se už nemusíte dočkat. Člověk by se měl naučit užívat si chvíle, které jsou teď a tady. Žít naplno a trávit čas s lidmi, které miluje, a na kterých mu záleží. Říct jim, co pro něj znamenají a udělat je šťastnějšími.
Wellness víkendové pobyty pro dva v Krko Adresa : http://www.uzijsito.cz/podkategorie/vikendove-pobyty-pro-dva.html
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: víkendové pobyty, víkendové pobyty pro dva
Uloženo: 24.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde