Dovolená na lodi – pronájem a prodej lod

Dovolenanalodi.cz – nabízíme plavby s kapitánem, okružní plavby, pronájem lodí on-line a také prodej plachetnic HUNTER. Do nabídky také patří prodej lodního příslušenství a vybavení pro vodní sporty a potápění. Zajistíme soudní odhady lodí, technické prohlídky a také pojištění. Patříme k nejkušenějším firmám v oboru s tradicí od roku 1989.
Firma MORAVYACHT vznikla na podzim v roce 1989. Její hlavní program byla stavba plachetnic SPORTA 600 a DYNO. V té době jsme již měli zkušenosti s amatérskou stavbou plachetnic typu KORZAR a CORONA.

Jachting jsme dělali závodně od 10 let a náš koníček se nám stal povoláním. V okruhovém jachtingu jsme závodili ve třídě Pirát a na mistrovstvích Československa jsme dosáhli až na titul Přeborník Československa.

Po okruhovém jachtingu jsme začali s námořními plavbami v roce 1974 na Jadranu, kde jsme již pluli na vlastnoručně zhotoveném Korzárovi i s dvouletou dcerou. Další větší plavbou (na tehdejší dobu) v roce 1979 byla plavba v Egejském moři, tentokrát se sedmiletou dcerou a 1 a půl ročním synem. Tedy rodinné plavby s dětmi provozujeme celou dobu, nyní již s vnoučaty a dalšími rodinami s dětmi. Nejdelší takovou plavbou ještě za totality, v roce 1986 byla plavba z Bratislavy po Dunaji do Černého moře, Bosporem do Istanbulu, Marmarským mořem do Dardanel a dále přes Egejské moře, Korintským průplavem až do tehdejší Jugoslávie.

Po sametové revoluci jsme vyráběli plachetnice do roku 1997. V roce 1993 jsme byli osloveni americkou firmou HUNTER Marine corp. na jejich výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Zahájili jsme prodej plachetnic HUNTER na našem trhu.

Od roku 1996 naše firma MORAVYACHT s.r.o. zajišťuje pronájem lodí na celém světě, organizuje plavby a přeplavby, zejména Atlantického oceánu (již 10 ×). Naší specializací jsou plavby na plachetnicích, spojené i s potápěním v Karibiku, Itálii, Řecku, Turecku a v Chorvatsku se zkušenými kapitány pro skupiny i pro rodiny s dětmi.

Pro zákazníky, kteří mají jachtařské zkoušky, nabízíme lodě bez kapitána. Pro jachtaře, kteří potřebují praxi, organizujeme kondiční plavby a přeplavby se zápočtem do lodních knížek. Plavby probíhají pod vedením zkušeného jachetního instruktora jmenovaného ministerstvem dopravy.

V roce 2005 jsme rozšířili naši nabídku o prodej lodních lístků na cruisové lodě společnosti COSTA a MSC pro náš trh.
Dovolená na lodi – pronájem a prodej lod Adresa : http://www.dovolenanalodi.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, plavba, plavby, lodě, loď, lodí, prodej, pronájem, plachetnice, jachti
Uloženo: 22.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde