Zápisníček z cest, dovolená v Krušných h

Podívejme, co jsem našel, tátův zápisníček z cest. Tak copak tu máme zde dne 20. února… Právě jsem se vrátil ze zimní dovolené, která, jako vždy, neskutečně rychle utekla. Teď nastane konec lenošení a vzhůru do práce. Ale ještě před tím, než zazvoním u mého šéfa na zvonek, vám povím, jak jsem si dovolenou v Krušných horách náramně užil. Mám spoustu zážitků a rád se o ně s vámi podělím.
Tuto dovolenou jsme měli naplánovanou už půl roku dopředu. Krušné hory jsou nádherným pohořím se spoustou krásných kopců a sjezdovek, nemluvě o přírodě, která zde v zimě vypadá vskutku pohádkově.
Ubytovaní jsme byli ve ski areálu Klínovec, pouhých dvacet metrů od stejnojmenné hory, na které jsme samozřejmě každý den, od rána do odpoledne, lyžovali. Co mě ale uchvátilo, bylo večerní lyžování. Krásně upravená sjezdovka, málo lidí a umělé osvětlení, to zkrátka nemá chybu, skutečný lyžařský zážitek.
Počasí jako bychom si objednali. Teploty byly těsně pod bodem mrazu a na večer, kdy jsme se kromě večerního lyžování procházeli po místních, sněhem zavátých, uličkách, vždy začaly padat krásné velké vločky. Romantiky jsme si tedy s manželkou užily dosyta.
Krušné hory také ukrývají několik malých vesniček, jež jsme také nemohli nechat bez povšimnutí a hned do dvou jsme během naší týdenní dovolené vyrazili. Druhý den našeho pobytu jsme si prohlédli krásnou horskou obec Boží Dar.
Zde jsme si vyzkoušeli kiteboarding. Vřele všem doporučuji, je to parádní zážitek. Moc se nám také líbilo v Horní Blatné, kam jsme se vydali předposlední den dovolené.
Teda, máma s tátou strávili krásné hory . Až budu dospělý, podívám se tam také.

Zápisníček z cest, dovolená v Krušných h Adresa : http://www.ski-krusne-hory.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Zápisníček z cest
Uloženo: 02.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde