Dlouhodobé ubytování a komerční prostory

Znovuoživení objektu bývalého hotelu Grand Tábor
Objekt bývalého hotelu Grand v Táboře je znovuoživenou krásnou vzpomínkou na dávné časy slávy, které se nyní vrací v plné síle! Objekt prošel náročnou dílčí rekonstrukcí a nyní nabízí opět své služby, i když v trochu pozměněné podobě. Díky své strategické poloze v centru města, umožňuje návštěvníkům pohodlný přístup ke všem infrastrukturám. V bezprostřední blízkosti objektu Grand najdete lékaře, vyhlášené restaurace, dvě zastávky MHD a 100 metrů od objektu se nachází areál sportovně – rekreačního vyžití s rybníkem Jordán.
Dlouhodobé ubytování v ubytovacím zařízení Grand Tábor
Ubytovací zařízení Grand nabízí výhodně dlouhodobé ubytování v garsoniérách hotelového typu. Ubytování je vhodné především pro studenty, zaměstnance firem, obchodní zástupce, vojáky a apod. Již od 3300 Kč za měsíc, lze pohodlně přebývat v samostatných pokojích od 8 do 20m².
Každý pokoj je pak vybaven umyvadlem s teplou a studenou vodou, přípojkami pro televizi a rádio a telefonní přípojkou pro internetové 6 Mbps připojení. Pokoje se nacházejí v klidové části objektu, která není zatěžována hlukem města. Ceny jsou včetně služeb(voda, elektřina, úklid a odpadky). Oddělené dámské a pánské sprchy jsou umístěny na chodbách spolu se sociálním zařízením a moderně vybavenou společnou kuchyňkou. Za 550 Kč / měsíc může mít každý ubytovaný k dispozici vlastní parkovací místo na uzavřeném a bezpečném parkovišti. Hledáte ubytování v Táboře? Rezevujte si svůj pokoj online, podle představ a požadavků!
Komerční prostory v centru Táboraz
Kromě klidného a výhodného ubytování lze využít nabídku pronájmu nebytových komerčních prostor. Protože je objekt bývalého hotelu Grand umístěn přímo v centru Tábora, je využití těchto komerčních ploch strategicky velice výhodné. Vždyť tudy projde dvacet tisíc chodců denně! Prostory lze využít jako obchody, gastronomická zařízení, výrobní prostory či kanceláře.
Přízemí objektu nabízí k využití plochu 180 m², první patro pak 320 m² a 360 m². Každá část má samostatný vchod, vlastní měření spotřebovaných energií, vlastní zázemí a společné uzavřené parkoviště. Celky na sebe vzájemně navazují a lze je dle potřeby bez větších stavebních úprav propojit. Samozřejmě je možno využit nabízené prostory i po částech. Vždy vyjdeme zákazníkovi v jeho přáních vstříc! Zajímají Vás naše výhodné komerční plochy v Táboře? Kontaktujte nás! Rádi Vám pomůžeme a se všemi možnostmi komerčních prostor Vás seznámíme.
Objekt Grand – Váš partner, Váše jistota.
Táborský objekt bývalého hotelu Grand svým zákazníkům přináší možnosti moderního, přitom však levného dlouhodobého ubytování, výhodných pronájmů nebytových komerčních prostor a v neposlední řadě osobní a profesionální přístup. Staňte se dalšími spokojenými zákazníky a účastněte se znovuobnovené zašlé slávy objektu Grand v Táboře!
Těšíme se na Vás, milí zákazníci a partneři.


Dlouhodobé ubytování a komerční prostory Adresa : http://www.grandtabor.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování, pronájem
Uloženo: 15.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde