Beck křížovky

Společnost Beck Reisen v nedávných dnech nabídla v časopisech formou inzerce možnost získat výhodně zájezd, například Plavbu po Nilu na čtyřhvězdičkové luxusní lodi s plnou penzí. Jednalo se o jednoduché křížovku, říkejme jim Beck křížovky. Hned na úvod je nutno říct, že nic není zadarmo a ani tato nabídka nekřičela do světa kouzelných slůvkem ZADARMO. Naopak. Výhra nezahrnovala letištní taxy, palivový příplatek a poplatek pro egyptského organizátora (místní daň, servisní poplatek pro personál a vízum). Na jedné straně nabídka, na druhé poptávka. Vyluštění Beck křížovky je triviální a smyslem není třídit tímto způsobem zájemce, ale dát příležitost každému.

Potenciální zájemce má vždy možnost výběru a existuje drtivé množství zákazníků Beck Reisen, kteří jsou spokojeni a využívají služeb cestovní kanceláře opakovaně. Vždy a všude se najdou nespokojenci, to k podnikání patří. Hodnotit Beck křížovky jako další past na lidi je nesmysl.

Beck křížovka



Cestovní kancelář Beck Reisen, s. r. o. letos oslaví čtyři roky své existence. Zajišťuje profesionální služby v oblasti cestovního ruchu. Jde o tuzemské jednodenní i vícedenní zahraniční zájezdy. V průběhu minulého roku CK Beck Reisen odbavila více než 60 000 spokojených klientů. To, že jde o dynamickou a rozvíjející se společnost, potvrzuje také fakt, že za dobu svého působení otevřela tato cestovní kancelář čtyři nové pobočky v Maďarsku, Rumunsku, Chorvatsku a na Slovensku.



Beck křížovky Adresa : http://beck-reisen.info/beck-krizovky/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Beck reisen, Beck international, Beck krizovky
Uloženo: 06.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde