Penzion Mariaville ubytování Včelná

Penzion Mariaville Vám nabízí komfortní ubytování v srdci Jižních Čech, kraji hradů a zámků vhodné pro každé roční období. Vila Diamant se svými vedlejšími budovami a svojí o něco menší „sestrou“ Mariaville se nachází v nádherné zahradě s přímým vstupem do lesa, rybníčkem a vyhlídkovou terasou.

Do centra města České Budějovice se dostanete autem za 7 min, do Českého Krumlova – města UNESCO s celou řadou historických a kulturních památek za 15 min.
Celý objekt je koncipován tak, aby uspokojil potřeby i velmi náročných návštěvníků.

Ubytování:
Penzion Mariaville nabízí 2 samostatné moderně zařízené pokoje, 1 pokoj v kombinaci s kuchyňským koutem. Celková užitková plocha 115 m2 (3 + 1), maximální obsazení 6 osob.

Objekt je vytápěn plynovým topením a krbovými kamny, vhodný k celoročnímu užívání. Každý pokoj je vybaven TV + SAT, DVD přehrávačem, CD, MP3 přehrávačem, VIDEO přehrávačem, laminátová podlaha, v předsíňce dlažba.

Stravování:
Stravování Kuchyňka je kompletně vybavena a nabízí tak možnost vaření. V případě zájmu můžeme nabídnout pestrou snídani i pro vegetariány.

Ve vzdálenosti 50 – 200 m se nachází několik velmi dobrých restaurací nabízející celodenní občerstvení na bázi domácí kuchyně s posezením na terase. V případě pořádání malé zahradní slavnosti nebo večerního posezení v zahradním altánu Vám rádi připravíme malé občerstvení - chlebíčky, kanapky, obloženou mísu, točené pivo, točenou kofolu)

Okolí a Aktivity:
Umístění a dostupnost objektu Vila Diamant se nachází na kraji obce Včelná 10 min. chůze od vlakového nádraží, 5 min. chůze od zastávky autobusu a MHD, 7 min. autem od centra města Č.Budějovice Na hraniční přechod Dolní Dvořiště - 30 km, do města Lince v Horním Rakousku se dostanete po silnici E 55 za 80 min (89 km).

Vybavení objektu Mariaville leží v okrasné zahradě o výměře 10.000m2, je vhodná pro 2 – 6 člennou rodinu nebo skupinku lidí, kteří se vydali za přírodou a krásou Jižních Čech, hledají klid a pohodu v rodinné atmosféře. K dispozici jsou: 3 samostatné pokoje se sociálním zařízením terasa s posezením, grilem, zahradním krbem rybníček – v letních měsících s možností koupání zahradní altán krytý bazén vířivka ve vedlejším objektu na stejném pozemku jízdní kola čtyřkolka Gorilla 200 malý motocykl Monkey stolní tenis, zahradní šachy zahradní nábytek – lehátka, křesílka.

Penzion Mariaville ubytování Včelná Adresa : http://www.penzion-mariaville-vcelna.rs-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Mariaville,ubytování,Včelná,Vcelna,ubytovani
Uloženo: 02.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde