Ubytování Na Hájence ubytování Bystřice

Ubytování Na Hájence je penzion, který se nachází v Bystřici nad Pernštejnem na jednom z nejhezčích míst republiky, Vysočině.

Ubytování Na Hájence:
Pro hosty je připraveno ubytování Na Hájence ve dvou apartmánech. Malý apartmán má dva dvoulůžkové pokoje, sociální zařízení, televize se satelitem společenská místnost s krbovými kamny a vybavenou kuchyň. Je možné pronajmout pokoje jednotlivě. Velký apartmán má k dispozici osm lůžek. Je rozdělený na dva dvoulůžkové pokoje a galerii se čtyřmi lůžky. Do vybavení tohoto apartmánu patří sociální zařízení, kuchyň, balkón a satelit.

Služby Na Hájence:
Ubytování Na Hájence s radostí ubytuje i vaše domácí zvířátka. Hosté mohou využít dalších služeb, které ubytování Na Hájence nabízí jako je možnost umytí kola, praní a žehlení prádla, prodej cyklistických a turistických map okolí, společná televizní místnost, telefonní automat, úschovna jízdních kol, úschovna kočárků, úschovna lyží.

Okolí Na Hájence:
V blízkém okolí se nachází spoustu zajímavých atraktivit a památek. Doporučujeme navštívit např. Kamennou rozhlednu Karasín, vzdálenou necelých 500m. Neopomeňte shlédnout krásu kostela Vítochov anebo přehradní nádrž Vír.

Ubytování Na Hájence ubytování Bystřice Adresa : http://www.ubytovani-na-hajence-bystrice-nad-pernstejnem.rs-ubytovani.eu/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Ubytování,Na,Hájence,ubytování,Bystřice,nad,Pernštejnem,Bystrice,nad,Pernstejnem
Uloženo: 01.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde