Hotel Afrika ubytování Frýdek-Místek

Nový stylový boutique Hotel Afrika Vám poskytne pohodlné ubytování v příjemném prostředí. Hotel je pro svoji centrální polohu ve Frýdku Místku vynikajícím výchozím bodem k výletům nejen do Beskyd, ale i přístupu do Polska a zároveň i moravskoslezské metropoli Ostravy.

Ubytování
Komfortní ubytování v africkém stylu hostům nabízí 3 jednolůžkové a 25 prostorných dvoulůžkových pokojů. Mezi vybavení pokojů patří socální zařízení, internet, LCD televizor, minibar, trezor a moderní koupelna se sprchou či vířivkou. Příjemný pocit umocňuje výhled na překrásné panorama Beskyd a Lysé hory. Pokoje nabízí prostor, vzdušnost a nevšední barevné ladění evokující africký kontinent.
Hotel teké nabízí pokoj pro zdravotně hendikepované osoby s odpovídající úpravou, a nekuřácké pokoje. Rádi Vás ubytujeme i s Vašimi domácími mazlíčky.

Restaurace
Stylová restaurace Jiný svět Vás kromě irských specialit pohostí také pestrou nabídkou kvalitních specialit jak české, tak i mezinárodní kuchyně. Prostory přilehlého sálu jsou vhodné nejen pro neformální setkání, ale také pro rodinné oslavy, firemní konference i slavnostní rauty.

Wellness
Jako hosté hotelu Afrika máte jedinečnou možnost využívat nadstandardní relaxační a sportovní centrum Fitpoint. Můžete strávit uvolňující večer v sauně nebo vířivce a dopřát si relaxační masáž. Pro aktivní trávení volného času je pro Vás v nabídce široká škála posilovacích strojů, spinningových kol a také squash.

Přímo ve městě naleznete bohatou nabídku divadelních představení, hudebních klubů, kulturních památek a muzeí. V nejbližším okolí Frýdku-Místku se nachází množství lyžařských sjezdovek, vleky a lanovky a Beskydy jsou vyhlášeným místem nejen pro zimní aktivity, ale také pro letní turistiku.


Hotel Afrika ubytování Frýdek-Místek Adresa : http://www.hotel-afrika-frydek-mistek.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Afrika,ubytování,Frýdek-Místek,Frydek-Mistek,ubytovani
Uloženo: 14.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde