Apartmány Doma ubytování Janov nad Nisou

Ubytování v Jizerských horách
Apartmány DOMA se nacházejí v horní části obce Janov nad Nisou v Jizerských horách, 725 m n.m., na dohled (800 m) od lyžařského areálu Severák. K pronájmu zde nabízí kompletně zrekonstruované apartmány rozlohou 50 m².

Janov nad Nisou ubytování
K pronájmu nabízíme 3 nové apartmány (à 50 m²). Apartmány mají 4 lůžka (s možností jedné až dvou přistýlek pro děti) nebo 2 lůžka. Jsou vybaveny koupelnou (WC, sprcha či vana, umyvadlo), kuchyňským a jídelním koutem (lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí), barevnou televizí se satelitními programy, CD-MP3 přehrávačem a WiFi připojením k internetu.

Nabízíme samotné ubytování, ubytování se snídaní, případně s polopenzí. K dispozici je restaurace pro hosty penzionu, kterou nabízíme buď jako společenskou místnost, možno i s obsluhou.

Každý apartmán má vlastní box na úschovu lyží, v objektu je možné uložit kola, půjčit si sportovní vybavení nebo si nechat na míru připravit sportovní programy pro celou rodinu. Parkování je na parkovišti přímo vedle objektu, případně v garáži.

Apartmány Doma služby
Každý apartmán má vlastní box na úschovu lyží, v objektu je možné uložit kola, půjčit si sportovní vybavení nebo si nechat na míru připravit sportovní programy pro celou rodinu. Parkování je na parkovišti přímo vedle objektu, případně v garáži.

Dovolená na horách apartmány Doma okolí
Severák nabízí 9 lyžařských vleků a je jedním z nástupních míst na Jizerskou magistrálu. V létě je možné využít hustou síť turistických a cykloturistických tras, či koupání v přilehlých vodních nádržích. Přes svou malou rozlohu je Jablonecko zajímavé v každou roční dobu. Na jihu zdaleka viditelné pískovcové Suché skály, hrad Frýdštejn či vyhlídka Pantheon v Malé Skále, ale i typická lidová architektura, lákající nejen turisty, ale i malíře a fotografy. Středu oblasti kolem okresního města dominuje systém rozhleden, vybudovaný na významných kopcích na počátku 20. století, nejstarší Slovanka, skýtají krásné vyhlídky nejen na nejbližší okolí, ale lze z nich spatřit i Lužické hory či Krkonoše. Na sever Chráněná krajinná oblast Jizerské hory. Jablonecko, to je stálé stoupání a klesání, lesy střídají pole, louky, to vše protkané potoky a potůčky sbíhající se v říčku Nisu a Jizeru.
Apartmány Doma ubytování Janov nad Nisou Adresa : http://www.apartmany-doma-janov-nad-nisou.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Apartmány,Doma,ubytování,Janov,nad,Nisou,ubytovani
Uloženo: 13.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde