Ubytování Villa OTICEK ubytování Praha 1

Villa Oticek je situována v pražské části Vršovice. V okolí je příjemné prostředí a zároveň se dostanete procházkou za necelých 10 minut do centra Prahy.

Ubytování
Pro hosty je připravené ubytování ve Ville Oticek až pro 76 osob. Rozmístění lůžek je 64 samostatných a 32 na patrových palandách. Ubytování v pokojích je s vlastním sociálním zařízením. Větší pokoje mají sdílené sociální zařízení na patře. Villa taktéž nabízí možnost ubytování jednotlivých osob ve sdílených pokojích.

Služby
Villa Oticek svým hostům nabízí mimo ubytování další služby a to wi-fi síť zdarma, zapůjčení notebooku, jízdních kol, mopedů, knih, tenisových raket, raket na stolní tenis, badminton. Dále je možné zajistit vstupenky, jízdenky, tlumočníka, překlad, okružní jízdy. Hostům je k dispozici zahrad Villy, kde je možné uspořádat zahradní párty s grilováním a čepovaným pivem. V případě zájmu Villa Oticek zajistí snídaně nebo polopenzi. Pro vaše vozy je vyhraněné místo na zahradě.

Okolí
Doporučujeme navštívit atraktivity v okolí Villy Oticek jako je Dům Josefa a Karla Čapka, nový Židovský hřbitov a konečně také Národní památník Vítkov. Praha skýtá nekonečné množství míst vhodných pro příjemné trávení volných chvil. V blízkém okolí Villy Oticek je mnoho restaurací a barů, které stojí za návštěvu a jistě potěší vaše chuťové buňky.

Ubytování Villa OTICEK ubytování Praha 1 Adresa : http://www.ubytovani-villa-oticek-praha-10.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Ubytování,Villa,OTICEK,ubytování,Praha,10-Vršovice,Praha,10-Vrsovice,ubytovani
Uloženo: 13.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde