Hotel U Šuláka ubytování Brno-Kníničky

Hotel U Šuláka se nachází v okolí Brněnské přehrady 9 km od centra Brna. Brněnská přehrada je oblíbeným místem nejen obyvatelům Brna, rovněž také návštěvníků a to z důvodu, že nabízí spoustu možností jak trávit volný čas. Vzhledem k její velikosti ,je zde možnost vyhlídkových jízd parníkem a také je vhodná pro příznivce yachtingu.

Hotel ubytování:
Hotel U Šuláká má k ubytování jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje, navíc s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, WC, koupelnou. Při ubytování je k dispozici počítač s připojením na internet a užívání je zdarma. Domácí mazlíčci jsou povoleni a neúčtujeme si za ně žádný poplatek.

Hotel restaurace:
Restaurace se nachází v klidném prostředí, které je vhodné jak k relaxaci tak příjemnému posezení s rodinou. Pořádáme svatby, promoce, různé večírky a rauty až pro 60 hostů.

Vyžití:
Přehrada je také vhodné místo pro relaxování nebo jako místo odpočinku od každodenního života. Je to žádané rekreační místo s velkým počtem míst k posezení u dobrého jídla a s možnostmi ubytování v blízkosti přehrady. Pro rodiny s dětmi je k dispozici brněnská zoo nedaleko přehrady. Na konci jara se zde také koná oblíbená ohňostrůjná show Ignis Brunensis, které se každoročně zúčastní stovky tisíc návštěvníků. Okolí Brněnské přehrady je vhodné k mnoha sportovním aktivitám, jak pro cykloturistiku, pěší turistiku, tak i na jízdu po in-line stezkách na kolečkových bruslích. Blízko se také nachází volleyballová hřiště nebo nedaleké golfové hřiště.

Hotel U Šuláka ubytování Brno-Kníničky Adresa : http://www.hotel-u-sulaka-brno.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,U,Šuláka,ubytování,Brno-Kníničky,Brno-Kninicky,U,Sulaka,ubytovani
Uloženo: 08.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde