Chata AHOJ ubytování Janov nad Nisou

Chata Ahoj se nachází v obci Hrabětice, v blízkosti lesa, 12km od Liberce, 12 km od Jablonce ,lyžařské vleky jsou zhruba vzdálené 500m.

Chata Ahoj ubytování:
Chata Ahoj nabízí k ubytování 3 velké pokoje pro 12 osob s možností přistýlky a 1 pokoj pro 2 osoby se samostatným WC. Mezi její vybavení patří společenská místnost s TV, kuchyňkou a barem-barový pult s výčepním zařízením s možností zajištění baru-vše po dohodě. V objektu se nachází místnost pro lyže a kola. Sociální zařízení je společné.

Chata je vhodná k ubytování především pro školní srazy, školní výlety, lyžařské výcviky, školy v přírodě, firemní akce, svatby, narozeniny či pro rodiny s dětmi, parkování u objektu, domácí zvíře menších rozměrů- ano.

Chata Ahoj vybavení:
Kuchyně: (el.sporák, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, fritéza)
Ostatní: koupelna (2x sprchový kout, 2x WC), topení kombinované


Chata Ahoj okolí:
Přímo vedle chaty vedou běžkařské traťe - Jizerská magistrála. Nejbližší lyžařský areál Severák 500m (půjčovna lyží, lyžařské vleky, večerní lyžování, lyžařská škola, dětský vlek). Ideální místo pro kola, pěší turistiku a v zimním období zejména pro běžecké lyžování (nástup na Jizerskohorskou magistálu) ale i sjezdové lyžování(Severák, Semerink). Možnost návštěvy města Jablonec nad Nisou (přehrada, plavecký bazén) nebo Liberec (zábavné centrum Babylon, Ještěd, Zoo, Botanická zahrada, plavecký bazén s nejdelším tobogánem ve Střední Evropě).
Chata AHOJ ubytování Janov nad Nisou Adresa : http://www.chata-ahoj-janov-nad-nisou.rs-ubytovani.eu/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Chata,AHOJ,ubytování,Janov,nad,Nisou,ubytovani
Uloženo: 08.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde