Penzion Metra ubytování Janov nad Nisou

Penzion Metra je penzion rodinného typu s celoročním provozem a nachází se na Liberecku v turistické oblasti Jizerské hory, v Janově nad Nisou-Malý Semerink, okres Jablonec nad Nisou.

Penzion nabízí ubytování se stravováním nebo s vlastním vařením. Zázemí nabízí jednotlivcům, rodinám s dětmi, organizovaným skupinám, školám, sportovním klubům a všem, kteří chtějí strávit příjemný pobyt na horách.

Penzion Metra ubytování
K ubytování jsou připraveny tyto pokoje: 2x apartmán - 2 oddělené pokoje 3(4)+3 lůžka, WC, sprcha, umyvadlo. 2x apartmán - 2 samostatné pokoje, každý 4(5) lůžka, WC, 2x sprcha, umyvadlo. 1x dvoulůžkový pokoj, WC, sprcha, umyvadlo. Samozřejmostí je ložní prádlo, ručník, WiFi. K zapůjčení na pokoj rádio, TV+DVD přehrávač (vlastní DVD), rychlovarná konvice. Nevyužitá lůžka na pokoji nejsou účtována.

Janov nad Nisou penzion Metra služby
K ubytovacím službám je Vám k dispozici jídelna s barem, využívaná i jako společenská místnost či učebna (volně přístupné PC s připojením na internet, TV, různé společenské hry), dětský koutek s hračkami, biliard, ping-pong, metaná, fotbálek. V letním období můžete posedět na venkovní terase v uzavřené zahradě s krytým ohništěm a minigolfem. Parkování je přímo u penzionu. Úschovna kol či lyží. Wifi v celém objektu.

Speciální služby
V rámci služeb mají v penzionu Metra snahu zajistit i individuální požadavky a potřeby hostů, tak aby všichni byli spokojeni. V penzionu Metra můžete pořádat i soukromé oslavy, školní srazy, firemní akce. Připraví Vám občerstvení, raut či slavnostní menu. Zajistí hudbu. Penzion je dostupný i pro autobusy - pokud není momentální přírodní kalamita. Parkování lze domluvit na blízkém místě.

K využití je připravena i vana (s bublinkovací podložkou). Zapůjčí Vám turistické a cyklo mapy. Nabízí spolupráci při sestavování programu pobytové rekreace, k dispozici mnoho informačních letáků.

Navigace do penzionu Metra
Vlastní doprava: Příjezd od Prahy (Liberce) do Jablonce nad Nisou. V Jablonci nad Nisou směr Janov nad Nisou (Bedřichov). V Janově kolem bobové dráhy (po levé straně) stále po hlavní silnici. Za kostelem hned odbočka vpravo do kopce podél kamenné zdi přijedete cca po 500 m k penzionu.
Autobusem: Z Jablonce nad Nisou MHD č.1 (směr Bedřichov) - výstup v Janově u samoobsluhy. Od zastávky je vidět odbočka z hlavní silnice vpravo do kopce (směr Malý Semerink). Po 500m dojdete k penzionu.

Dovolená Jizerky Janov nad Nisou turistika
Okolí penzionu skýtá radu možností pro Vaši zábavu, poznání či aktivní rekreační vyžití po celý rok. Svou polohou je ideálním výchozím místem pro Vaše výlety. Můžete využít cyklobus, SKIBUS. Od jara do podzimu lze podnikat pěší turistiku, jízdu na horských kolech. Rozhledny Královka, Slovanka ,... v okolí je zachován velký počet staveb lidové architektury, kraj s tradicí výroby skla a bižuterie. V zimním období se můžete těšit ze zimních sportů. Střediska: Hrabětice-Severák (1km), Bedřichov (2,5 km), nabízejí udržované sjezdové tratě různých obtížnosti, včetně tratě pro snowboard, noční lyžování, půjčovny lyžařského vybavení a servisy, lyžařské školy. Běžecké tratě Jizerské magistrály.

Penzion Metra ubytování Janov nad Nisou Adresa : http://www.penzion-metra-janov-nad-nisou.az-ubytovani.com/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Metra,ubytování,Janov,nad,Nisou,ubytovani
Uloženo: 08.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde