Hotel Arkada ubytování Praha 2-Vinohrady

Hotel Arkada se nachází v samém srdci Královských Vinohrad, v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy, pouze 4 minuty pěší chůze od centra města - Václavského náměstí. Hotel byl nově dobudován v září roku 2007 a to s velmi citlivým přístupem k secesnímu původu budovy.

Ubytování v Praze
Hotel Arkada Vám nabízí 35 velmi komfortně zařízených pokojů v kategorii jednolůžkový, dvoulůžkový a apartmá, k dispozici je i upravený bezbariérový pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou či sprchovým koutem, TV, trezorem, plně zásobeným minibarem, připojením na internet.

Praha Vinohrady hotel Arkada služby
Služby recepce : Check-out při snídani. Zajištění veškerých relaxačních procedur s partnery na velmi vysoké úrovni přímo v hotelu či v jeho těsné blízkosti, kosmetické služby, masáže, manikúra, pedikúra, kadeřnictví, půjčovna společenských šatů a jiné. Sekretářské služby. Služby Concierge (programy hostů, zajištění vstupenek na kulturní i společenské akce, okružní výlety po Praze i dalších zajímavých místech v celé České republice a mnohé další). Limousine service (na objednání), zapůjčení vozů, kol, Segway.

Hotelové služby : Přednostní rezervace v širokém výběru TOP restaurací a akcích konaných v Praze. Čištění a žehlení prádla. K dispozici pro hosty je samozřejmě VIP salon (možno použít jako konferenční místnost).

Dovolená v Praze ubytování hotel Arkada turistika
Město Praha patří bez pochyb mezi nejkrásnější a nejzachovalejší historická města světa. Královské Vinohrady nabízí nádhernou architekturu konce 19. století např. rozsáhlá novorenesanční stavba Národní dům na Vinohradech. Stanice metra na Náměstí Míru, kterému dominuje kostel Sv. Ludmily, má nejdelší eskalátory v Praze. V blízkosti hotelu Arkada leží Václavské náměstí, jež bývalo pražským koňským trhem, dnes je obchodním a turistickým centrem hlavního města Prahy.
Hotel Arkada ubytování Praha 2-Vinohrady Adresa : http://www.hotel-arkada-praha-2.az-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Arkada,ubytování,Praha,2-Vinohrady,Praha,2-Vinohrady,ubytovani
Uloženo: 07.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde