Penzion Heller ubytování Abertamy

Rodinný penzion Heller se nachází na rozhraní obce Abertamy a osady Hřebečná, v západní části Krušných hor. Penzion nabízí ubytování pro 16 osob + možnost přistýlek. Penzion Heller je díky své poloze ideálním místem pro zimní i letní rekreaci. Vydejte se objevovat kouzlo téměř nedotčené přírody do romantických zákoutí Krušnohoří.

Ubytování Hřebečná Abertamy
V penzionu Heller je k ubytování připraven 1x rodinný apartmán pro 4-6 osob se dvěma ložnicemi, sprchou a WC, 2x trojlůžkový pokoj se vlastní sprchou a WC a 2x dvoulůžkový pokoj se společným WC a sprchou. Dětská postýlka k zapůjčení.

Penzion Heller služby
V penzionu Heller najdete také společenskou místnost s barem (točené pivo Pilsner Urquell 12) a televizí pro příjemné chvíle odpočinku. V penzionu je hostům k dispozici plně vybavená kuchyňka i lyžárna / kolárna, samostatná sušárna na obuv a herna s fotbálkem a šipkami. V celém objektu je zdarma dostupný bezdrátový internet. Přijedete-li k nám vlastním vozem, je pro Vás připraveno parkoviště přímo vedle penzionu. Samozřejmostí je možnost ubytování se psem.

Možnosti stravování
V ceně ubytování je bohatá snídaně formou švédských stolů, která se kvalitou vyrovná mnohem dražším ubytovacím zařízením (denně čerstvé pečivo, máslo, sýry, salámy, džemy, müsli a cereálie s mlékem, káva, čaj, džus). Standardně po předchozí domluvě nabízí penzion Heller možnost polopenze a pro větší skupiny i plné penze.

Dovolená Krušné hory
Mezi nejoblíbenější aktivity v okolí penzionu Heller patří cykloturistika, pěší turistika, stále populárnější nordic walking a v zimě běžky. V okolí na Vás čekají značené turistické i cyklistické stezky. Mezi nejoblíbenější trasy patří naučná stezka Blatenský příkop nebo Božídarské rašeliniště. V zimě je lákadlem pro běžkaře nedaleká Krušnohorská magistrála, která prochází 50m od penzionu a vede po celé délce hřebenů Krušných hor. Na několika místech umožňuje přechod do Německa s napojením na tamější běžecké stopy. Sjezdové lyžování poskytují lyžařské areály v Abertamech, v Perninku či na Neklidu v Božím Daru, kde si přijdou na své i snowboardisté. Okolí Hřebečné však nabízí mnoho dalších příležitostí pro aktivní dovolenou - houbaření v lesích plných hub, poznávání zajímavé a pohnuté historie pohraničí (naučné stezky) či adrenalinové sporty, jako je kiting.

Penzion Heller ubytování Abertamy Adresa : http://www.penzion-heller-abertamy.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Heller,ubytování,Abertamy,ubytovani
Uloženo: 06.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde