CHKO Český ráj Bohemian Paradise

Vítáme Vás v Českém ráji! Právě se nacházíte na stránce, která je věnována nejen CHKO Český ráj, ale celému turistickému regionu Český ráj. Český ráj je nejstarší chráněnou krajinnou oblastí (CHKO) v České republice. Byl jí vyhlášen v roce 1955. Jádrová a nejkrásnější oblast Českého ráje se rozprostírá mezi městy Mnichovo Hradiště, Sobotka, Jičín a Turnov. Neméně krásná je i druhá část CHKO Český ráj, která byla vyhlášena o něco později, tedy Malá Skála o okolí.
Stránky, na kterých se právě nacházíte jsou zaměřeny především na fotografie z ruzných míst Českého ráje. Naleznete zde nejen fotografie hradů a zámků, ale i skalních měst, údolí, rybníků či lidové architektury. Každá kapitola bude provázena krátkým komentářem, podobně jako jednotlivé fotografie.
Veřímě, že obrázky z této krásné části naší republiky Vás zaujmou natolik abyste se sami přesvědčili a zavítali sem k nám na návštěvu. V takovém případě Vás pak prosíme o ohleduplnost ke zdejším památkám i přírodě.
Fotografie z Českého ráje na této stránce podléhají autorskému zákonu a nemohou být volně publikovány ani reprodukovány bez udání jejich autora (chko.ceskyraj.biz). V případě potřeby jsou fotografie k dispozici i ve vyšším rozlišení vhodném pro tisk (3 Mpix) a jsou na prodej.
CHKO Český ráj Bohemian Paradise Adresa : http://chko.ceskyraj.biz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Český ráj CHKO Bohemian Paradise
Uloženo: 26.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde