Hotel GREEN INN Hotel ubytování Ostravic

Hotel Green Inn je umístěn v srdci Golf & Ski Resortu a poskytuje svým návštěvníkům fascinující výhledy na beskydské údolí.

Komplex šesti budov se nachází v těsné blízkosti golfového hřiště. Roubeným vzhledem navazuje na zázemí golfového klubu s restaurací. - více 27 prostorných pokojů vybavených přírodními materiály navodí pocit domácího prostředí, kde každý pečlivě připravený detail řekne „právě jste přijeli“.

Hotelové pokoje nabídnou ve třech kategoriích komfortní způsob trávení dovolené i pořádání firemních pobytových akcí.

Ubytování:
Pokoje hotelu Green Inn jsou uspořádány ve dvou nadzemních podlažích a členěny do těchto ubytovacích kategorií: 5x dvoulůžkový pokoj „Economy“, 10x dvoulůžkový pokoj „Standard“, 12x dvoulůžkový pokoj „Comfort +“.

Vybavení - wifi, klimatizace, bar, TV, SAT, přistýlky, velkorysé terasy s fascinujícími výhledy. Každý pokoj má své vlastní parkovací místo a Vaše golfové bagy či kola si můžete odložit v hotelových caddy room, jimiž jsou vybaveny každý z šesti hotelových objektů.

Stravování:
Vážení golfisté a hosté, připravili jsme pro vás jídelní lístek, který odpovídá nejmodernějším trendům v gastronomii a tím i požadavkům zážitkové gastronomie, což je v našem regionu zatím velmi ojedinělé.

Naše nová restaurace tak bude plnohodnotným doplněním zdejšího golfového resortu. Vaříme výhradně z čerstvých surovin, které vám rádi budeme před přípravou představovat. Pečlivě je vybíráme od dodavatelů z našeho regionu.
Hotel GREEN INN Hotel ubytování Ostravic Adresa : http://www.hotel-green-inn-hotel-ostravice.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,GREEN,INN,Hotel,ubytování,Ostravice,ubytovani
Uloženo: 23.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde