Penzion Kamínek ubytování Nové Hrady

Club Penzion Kamínek nabízí ubytování a prožití aktivní dovolené v krásné a klidné přírodě Třeboňska a Novohradských hor v části Byňov města Nové Hrady v blízkosti hranic s Rakouskem. V letním období navíc pestrý kulturní program a mnoho zážitků. Pořádají zde akce nejen pro děti či firmy. V okolí penzionu jsou rybníky a rozsáhlé lesy plné hub a borůvek.

Ubytování
Ubytování je celoročně připraveno ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Součástí každého pokoje je samostatné WC a sprchový kout. Pokoje jsou vybaveny internetovou přípojkou, na některých je TV. Po dohodě si můžete vzít s sebou i své domácí mazlíčky. Penzion nabízí Silvestrovské balíčky.

Společenské akce penzionu Kamínek
Venkovní parket má kapacitu 180 míst k sezení. Penzion nabízí možnost pořádání školení, svatebních hostin, letních rautů a na přání pro Vám opečou prasátko nebo gyros. Od června do konce srpna každý pátek živá blues a rock muzika, divadlo pro děti atd. Kapacita salonku s barem je 60 míst. A k tomu letní zahrádka pro 50 osob.

Stravování
V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou bufetového stolu podávaná od 8:00 do 9:30 hodin. Pro celodenní stravování je pro hosty otevřena vlastní restaurace s barem, kde je připraven každodenně aktuální jídelní lístek, plný lahodných pokrmů. Atmosféru večerního posezení v restauraci příjemně naladí piano a živá hudba. Hosté si mohou večer oživit hrou šipek nebo stolního fotbalu.

Pro volný čas
V areálu Penzionu Kamínek můžete v krásných dnech využít příjemného posezení pod pergolou a profi hřiště na volejbal. Pro možnost pořádání společenských akcí je využíván venkovní parket a pódium nebo salónek. Penzion také nabízí možnost zapůjčení jízdních kol.

V létě
Penzion Kamínek každoročně pořádá širokou škálu kulturních akcí. Maminky s dětmi jistě ocení pískoviště s posezením, a tatínkové možnost rybolovu na blízkém rybníku pana Herzoga nebo sportovního rybolovu na blízkých rybnících Petrův Zdar. Pro volný čas v blízkosti Penzionu lze využít koupání v blízkém Gmündu nebo Třeboni, kde se nachází krytý bazén a tobogán. Pro vodní radovánky také postačí Halámská a Suchdolská pískárna, která se vyrovná modrému oceánu a velkým pískovým plážím z jemného písku v blízkém Nakolickém rybníku.

Okolí
Na delší trasy v okolí Penzionu Kamínek se mohou hosté vydat na zámek a hrad v Nových Hradech, zámek Hluboká, do města plného historických a kulturních památek Českého Krumlova nebo soukromé ZOO Dvorec. V zimních měsících doporučujeme vášnivým lyžařům navštívit Karlstift v blízkém Rakousku, kde jsou upravovány sjezdovky i běžkařské trasy.
Penzion Kamínek ubytování Nové Hrady Adresa : http://www.penzion-kaminek-nove-hrady.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Kamínek,ubytování,Nové,Hrady,Nove,Hrady,Kaminek,ubytovani
Uloženo: 22.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde