Garni hotel Malekon ubytování Praha 4


Garni Hotel Malekon nabízí ubytování v klidné vilové čtvrti v jižní části Prahy. Nachází se v blízkosti stanice metra Kačerov, jen pět minut jízdy autem od centra.

Ubytování : Hotel Malekon poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním WC, sprchou nebo vanou a bezpečnostní schránkou. Pokoje lze využít i jako jednolůžkové. Vícečlenným rodinam může nabídnout i dvě přistýlky. Možnost dětské postýlky.

Praha 4 : Hotel Malekon hostům vytváří příjemnou rodinnou atmosféru, ke které přispívá i vybavení pokojů telefonem, TV se SAT a minibarem. Ideální je také jeho poloha na Praze 4 se snadným a rychlým spojením do centra.

Stravování : V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, nabízená v širokém sortimentu a podle přání hosta. Snídaně se podává v útulné jídelně. Je možné objednat i teplé snídaně.

Služby : Připojení k internetu přes Wi-Fi zdarma! Parkování vozů je zajištěno na uzavřeném pozemku hotelu. 24-hodin recepce, Snack bar, Informační služba, rezervace letenek a taxi, průvodce, zajištění kulturních a sportovních akcí, placený hotelový transport. Příjezd po 20. hodině nutno nahlásit předem. Bezpečnostní schránka / Trezor.

Okolí hotelu Malekon : V blízkém okolí je k dispozici tělocvična, fitness studio a masáže, aerobic, tenisová hala a kurty, sportovní hala, golf a kurzy golfu, minigolf, bowling, squash, el. šipky. Cykloturistika a úschovna jízdních kol. Vynikající dostupnost ze všech hlavních příjezdových tras, v blízkosti administrativní a obchodní BBCentrum (Vyskočilova ulice ). Hotel je situován 450m od stanice metra „Kačerov“ ( linka C ) s přímým spojením do centra města ( 10 minut – "Muzeum"), na Hlavní nádraží, nádraží Holešovice, autobusové nádraží Florenc, výstaviště Letňany a Holešovice.

Hotel Malekon byl otevřen již v roce 1990. Během existence dochází k pravidelným renovacím, které zajišťují velmi dobrý standard poskytovaných služeb. Díky tomu získává hotel mnoho spokojených a věrných klientů.
Garni hotel Malekon ubytování Praha 4 Adresa : http://www.garni-hotel-malekon-praha-4.az-ubytovani.com/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Garni,hotel,Malekon,ubytování,Praha,4,ubytovani
Uloženo: 22.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde