Grill restaurant Vrchlabí

Jsme speciální restaurant jaký v České republice najdete pouze u nás ve Vrchlabí. Grilujeme vepřová kolena, vepřová žebra a další druhy mas dle případné Vaší objednávky na ojedinělém grilu, který dá masu chuť jakou nevytvoříte doma ani v žádné jiné restauraci dostupnými technologiemi.

Vedle takto připravených grilovaných dobrot si můžete též vybrat z několika druhů minutových pokrmů z našeho jídelního lístku.

Nezapomenutelné gurmánské zážitky jsou násobeny prostředím, které jsme pro vás vytvořili. Restaurant typicky horského stylu s dominantním krbem až pro 80 strávníků, upraven tak, že se cítíte jako doma s pocitem gurmánských a neformálních zážitků.
Zejména v letním období nebo v případě pěkného počasí zvolíte raději upravenou zahradu pro pocit siesty na chalupě či v přírodě, kde dominují masivní stoly a lavice z jasanového dřeva a pro vaše děti je zde upraven dětský park s atrakcemi tak, aby jste je měli stále na dohled, tak jako své vozy, motocykly či bicykly na parkovišti v areálu.

Vychutnat si takové dobroty v ojedinělém prostředí je pro vás nezapomenutelným zážitkem a věříme, že se k nám budete stále vracet.
Grill restaurant Vrchlabí Adresa : http://www.spekstube.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: restaurace,vrchlabí,gril,grilování,vepřové,koleno,žebra,jídlo,obědy,večeře,resta
Uloženo: 19.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde