Fotbalové zájezdy na FC Barcelona

Zájezdy za fotbalem patří mezi sportovními fanoušky k nejžádanějším. Fotbal je nejpopulárnější sport nejen v České republice, ale i na celém světě. Účast na fotbalových zápasech nabízí všem fanouškům nesdělitelnou spontánní atmosféru, kterou se vyplatí poznat na "vlastní kůži".
Naše cestovní kancelář nezapomíná právě na tyto příznivce fotbalu a proto jsme do naší nabídky zařadili i zájezdy na fotbalová utkání FC Barcelona na slavném stadionu NOU CAMP v hlavním městě Katalánska Barcelona. Po celou dobu pobytu vám bude k dispozici zástupce naší CK, dobře znalý místních poměrů a bude se snažit vyhovět všem vašim přáním a požadavkům. Zájezdy na domácí zápasy FC Barcelona si můžete objednat v klidu svého domova přes objednávkový formulář na našich webových stránkách nebo osobně prostřednictvím našich smluvních prodejců...

Klub FC Barcelona hraje své domácí zápasy na stadionu Nou Camp. Stadion byl dokončen v roce 1957 a nynější kapacita 98600 diváků ho činí největším fotbalovým stadionem Evropy. Ačkoliv je jeho oficiální jméno Estadi del Futbol Club Barcelona, běžně se mu říká Nou Camp, či Camp Nou.

Pro fotbalové fanoušky jsme připravili zájezdové balíčky, které obsahují ubytování v 1-2* prověřených hotelech přímo v centru města. Letecká doprava v turistické třídě, vstupenky na zápas ve 4. cenové kategorii. V případě požadavku na zvýšení komfortu zajistíme jakýkoliv typ ubytování (včetně prodloužení pobytu), vyšší třídu letecké přepravy nebo kategorii vstupenky. Naše ceny zájezdových balíčků jsou už konečné a nemusíte se bát nečekaných doplatků!!! Pokud Vás nezaujme žádný ze zadaných zájezdových balíčků, jsme schopni se přizpůsobit Vašim požadavkům a vytvořit Vám tak program dle vašich představ. V Barceloně na Vás bude čekat česky mluvící zástupce naší cestovní kanceláře, který vás dopraví z letiště do hotelu, na stadion, popř. kam si budete přát.

Tak neváhejte a pojeďte s námi na domácí fotbalové utkání FC Barcelona. Naštivte nás na http://www.cilatour.cz

Fotbalové zájezdy na FC Barcelona Adresa : http://www.cilatour.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: FC Barcelona, Barcelona
Uloženo: 16.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde