Ubytování Sportcentrum Šanov

Ubytování v Šanově u Hrušovan nad Jevišovkou
Sport centrum je víceúčelové zařízení, kde je sportovní sál, fitness club, provozovna relaxačních služeb se saunou a v prvním patře jsou umístěny čtyři kuželkářské dráhy spojeny s barem. V prvním patře je také ubytovna.

Sport centrum Ubytování v Šanově jižní Morava
Ubytování ve Sportcentru je ideální pro firemní akce se sportovním i kulturním vyžitím, sportovně relaxační víkendy. Klubová soustředění, ligy, utkání, závody a turnaje v kopané a jiných sportech, v kuželkách, ve stolním tenise, v cyklistice, ve volejbale a jiných halových sportech, v aerobiku i v rybaření.

Sportcentrum Šanov ubytování
Ubytovna má kapacitu 21 lůžek v sedmi dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Vždy dva pokoje mají samostatné sociální zařízení se sprchou, jeden pokoj je samostatný.

Ubytovna Sportcentrum Šanov služby
Společná kuchyňka nabízí hostům možnost vaření a je vybavená - mikrovlná trouba, lednice, vařič. Možnost zapůjčení TV. Stravování lze zajistit dle Vašich požadavků. V budově je také úschovna kol. Sportovní sál o velikosti 36 x 18 x 7 m, vybavený speciální podlahovou krytinou CONIPUR (sporty: futbal, basketbal, florbal, tenis, odbíjená, nohejbal, aerobik).

Sportcentrum Šanov kuželna s barem
Čtyřdráhová plně automatická kuželna s barem. Bar v kuželně nabízí možnost pronajmutí k narozeninovým a podnikovým oslavám se sportovním vyžitím.

Sportcentrum Šanov relaxační služby
Masáže - sportovní, klasické, havajské, horkými kameny, lymfodrenážní, léčba celulitidy + zábaly. V prostorách sportcentra je v provozu také horizontální turbo solárium. Sauna - saunovací cyklus trvá 1,5 hodiny.

Obec Šanov se nachází v okrese Znojmo. V obci je kulturní dům s pohostinstvím a hostinec "U Mostu". Za vesnicí v lese můžete obdivovat Emin zámeček. Dva antukové tenisové kurty se nachází ve sportovním areálu Sokola Šanov, nedaleko základní školy a sportcentra.

Ubytování Sportcentrum Šanov Adresa : http://www.ubytovani-sportcentrum-sanov-sanov.rs-ubytovani.eu/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Ubytování,Sportcentrum,Šanov,ubytování,Šanov,Sanov,Sportcentrum,Sanov,ubytovani
Uloženo: 15.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde