Penzion Villa A.Málka ubytování Poděbrad

Pension Villa A.Málka je secesní dům postavený v roce 1910. Nachází se v blízkosti lázeňských domů, kolonády a parku, v centru města Poděbrady. V roce 2005 proběhla zdařilá rekonstrukce. Dům dýchne na příchozí hosty neopakovatelnou atmosférou, kde se nenásilně spojuje minulost s přítomností.

Poděbrady ubytování
Malá, rodinná a výjimečná Villa A.Málka nabízí k ubytování 6 dvoulůžkových pokojů, 2 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a apartmá, které se skládá z ložnice a salonku. Vila není přizpůsobena kuřákům a taktéž není k dispozici ubytování hostů, kteří jsou doprovázeni zvířecími miláčky.

Villa A.Málka vybavení pokojů
8 nově zařízených pokojů a apartmá s balkonem. Všechny pokoje mají koupelny se sprchou nebo vanou, WC, fénem. Televize se satelitním přijímačem. Každý pokoj má svůj vlastní styl i jméno. Byly zachovány původní prvky jako podlahy, okna, dveře.
Pokoje v přízemí - 12 AMÁLKA zařízení v selském stylu, romantické kulaté okno, velmi světlý pokoj, dřevěná podlaha. 14 AGNES s krásným kulatým oknem, oddělené postele.
Pokoje v prvním patře - 24 ANNA krásný balkon s výhledem na lázeňský park a s možností posezení, parkety. 25 Apartmá ANTONÍN k dispozici ložnice a obývací pokoj, parkety, balkon. 26 EVA parkety. 27 ADAM oddělené postele.
Pokoje v podkroví - SOFIA 2-lůžkový pokoj s možností přistýlky, navíc šatna, vhodný pro dlouhodobější pobyt nebo pro rodinu s dětmi. SEBASTIAN zařízení v selském stylu. OLGA 2-lůžkový pokoj s možností přistýlky, vhodný pro pracovní pobyt nebo pro rodinu s dětmi, moderní zařízení.

Poděbrady Villa A.Málka služby
Dům je situován v centru města, 100 metrů od lázeňského parku, s možností parkování. Vlakové a autobusové nádraží je vzdáleno 10 minut chůze. Pohostinství a osobní péče je v penzionu Villa A.Málka cílem.

Přímo v objektu je 6 parkovacích míst, další parkovací možnosti jsou přímo na ulici před vilou. Cenné předměty lze uložit do trezoru v kanceláři penzionu. V domě je k dispozici příjemná jídelna, která slouží k podávání snídaní a hosté mohou využít pro své návštěvy i malý salonek. Možnost zapůjčení jízdních kol.

Ubytování na pokojích je možné v den příjezdu od 14 hod do 18 hod - eventuelně v jiném čase po individuální domluvě. V den odjezdu se pokoje předávají do 11 hod. Rezervace víkendových pobytů je možná pouze v minimální délce 2 nocí (od pátku do neděle). Nabízí zde řadu relaxačních pobytů.

Ubytování v lázních Poděbrady
Poděbrady jsou nejen malebným lázeňským městečkem, ale vynikají i svou polohou. Do hlavního města Prahy lze použít autobusovou i vlakovou dopravu, cesta trvá necelou hodinu. Za návštěvu v okolí rozhodně stojí zámek Hrádek u Nechanic, Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou, zámek Dětenice se stylovou středověkou krčmou, Skanzen lidové architektury v Přerově nad Labem. Poděbrady nabízí stále živou lázeňskou tradici se společenským i kulturním vyžitím. Romantické procházky podél Labe jsou vhodné pro všechny věkové kategorie návštěvníků. V poslední době se město stává vyhledávaným místem pro milovníky golfu.

Penzion Villa A.Málka ubytování Poděbrad Adresa : http://www.penzion-villa-a.malka-podebrady.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Villa,A.Málka,ubytování,Poděbrady,Podebrady,Villa,A.Malka,ubytovani
Uloženo: 09.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde