Hotel Colloseum - Černý Koníček ubytován

Hotel Colloseum - Černý Koníček je pečlivě zrekonstruovaná historická budova v centru Prahy!

Hotel Colloseum - Černý Koníček - ubytování
Hotel Colloseum - Černý Koníček nabízí velmi příjemné ubytování ve 30 pokojích s WC a sprchovým koutem, TV se satelitním programem a telefonem s přímou volbou.

Hotel Colloseum - Černý Koníček - restaurace
Hotelová restaurace s širokou nabídkou výborné kuchyně jistě přispěje ke spokojenosti Vašeho pobytu. Restaurace hotelu Colloseum - Černý Koníček je určena jak pro stravování hotelových hostů, tak pro ostatní veřejnost. Nachází se v přízemí budovy.

Hotel Colloseum - Černý Koníček - služby
Recepce hotelu Colloseum - Černý Koníček je svým návštěvníkům plně k dispozici 24 hodin denně. Pohotový personál zprostřědkovává hostům směnárenské služby, prodej okružních jízd a výletů s průvodcem, transfer letiště-hotel a objednávky taxi s garancí ceny, praní prádla, uložení cenností v sejfu a další služby. Cílem personálu hotelu Colloseum - Černý Koníček je poskytovat svým hostům individuální přístup, pohodu a pocit komfortu.

Hotel Colloseum - Černý Koníček - historie a okolí
Budova hotelu Colloseum - Černý Koníček byla postavena již ve 13. století. Současná architektonická podoba domu je dána barokní přestavbou z počátku 18. století. V této podobě je dům zachován prakticky dodnes. V docházkové vzdálenosti mohou hosté hotelu Colloseum - Černý Koníček obdivovat Národní divadlo, Karlův most a Václavské náměstí, nebo se pokochat krásným výhledem na Pražský hrad ze slavné kavárny Slavia
Hotel Colloseum - Černý Koníček ubytován Adresa : http://www.hotel-colloseum---cerny-konicek-praha-2.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Colloseum,-,Černý,Koníček,ubytování,Praha,2,Colloseum,-,Cerny,Konicek,ubyt
Uloženo: 09.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde