Penzion Merlin ubytování Praha 2

Penzion Merlin nabízí ubytování v Praze na nábřeží Vltavy u stanice metra " Karlovo náměstí" ( trasa B). K nejznámějším památkám v Praze hosté dojdou z penzionu pěšky za 15 minut - ke Karlovu Mostu, Národnímu divadlu, na Staroměstské náměstí, Hradčany i Václavské náměstí.
Penzion Merlin Praha je zařízen útulně v příjemném domácím stylu a disponuje výtahem.

Především v letním období zpříjemní ubytování v Praze venkovní zahrádka s posezením a obsluhou z restaurace "Stará doba". Snídaně v penzionu Merlin není započítána v ceně ubytování.

Ubytování:
Penzion Merlin je zařízen útulně v příjemném domácím stylu. Penzion má svůj vlastní výtah. Vybrat si hosté mohou pokoj s koupelnou uvnitř pokoje - kategorie A, nebo s koupelnou vedle pokoje - kategorie B.

Pro menší skupiny doporučujeme dva pokoje apartmánového typu (4 postele na pokoji) s jednou společnou koupelnou - pokoje jsou dostatečně prostorné (35m2) a cenově výhodnější - kategorie C.
Stravování:
Hostům je k dispozici stylová česká restaurace.

Parkovat je možné na ulici před penzionem s předplacenou parkovací kartou nebo 100 m od penzionu Merlin v hlídaných garážích za poplatek 500,- Kč na den.

Rádi Vás uvítáme kdykoli - naše recepce je oteveřena 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Tip na výlet:
Troja, ať už jsou hosté pražští nebo mimopražští, Troja dokáže nabídnout mnoho zajímavého. Pokud se tedy rozhodnete navštivit Troju nabídne Vám, zámek, zoo, vinice, botanickou zahradu a naučné stezky.

Zámek v Tróji, naučná stezka přírodním areálem vytvořena botanickou zahradou. Zámek se nachází přímo naproti ZOO Praha, dostanete se sem, pěšky, na kole, autem , busem z Nádraží Holešovice. Zámek nabízí několik výstav a stálé expozice. Záleží na Vás pro co se rozhodnete, projděte si též okolí a zahrady, ty také stojí za to. Ze zahrady je dobře vidět na vinici sv. Kláry. Od zámku se vydáme doprava a stoupáme stále kopcem nahoru, směrovky nás dovedou až k Botanické zahradě. Ta se dělí na dvě části. Skleník Fata Morgana je oddělen doleva a v pravo je vstup do samotné botanické zahrady, přímo u vchodu je informační cedule o naučné stezce, která není nikterak náročná, má 10 zastavení a dlouhá je 3 km.

Penzion Merlin ubytování Praha 2 Adresa : http://www.penzion-merlin-praha-2.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Merlin,ubytování,Praha,2,ubytovani
Uloženo: 09.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde