Hotel Forman ubytování Rožnov pod Radhoš

Popis objektu: Hotel nabízí útulné a klidné prostředí v přírodě a zároveň jen 10 minut od centra města.

Ubytování:
Nabízíme ubytování ve 21 dvoulůžkových pokojích a 3 apartmánech, s kompletním sociálním zařízením, telefonem a bezplatným připojením na internet. Samozřejmostí je bezbariérový přístup a 1 kompletně zařízený pokoj pro invalidy a zabezpečené parkoviště.

Vybavení pokojů: Hotel disponuje 21 dvoulůžkovými pokoji z toho ve dvou pokojích je přistýlka, 3 apartmány, které jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, a 1 pokojem s bezbariérovým přístupem. Všechny pokoje hotelu Forman jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí s kabelovou přípojkou, telefonem s možností připojení na PC. Vybavení apartmánů je rozšířeno o rohovou vanu a minibar. K dispozici dětská postýlka. Celková ubytovací kapacita hotelu je 48 lůžek a 5 přistýlek.

Stravování:
Součástí hotelu je valašská koliba Kordulka se stylovým prostředím, nabízející krajovou kuchyni a denní menu.

Dle přání zákazníků zajistíme prezentace firem, školení, svatby, rodinné oslavy i včetně hudby a kulturního programu. Každý pátek se můžete pobavit při živé hudbě různých žánrů.

Služby recepce:
Recepce funguje nonstop poskytuje úschovnu cenných předmětů, půjčování a prodej novin a časopisů, prodej suvenýrů včetně pasů Valašského království, zajišťování taxi služby Hotel Forman spolupracuje s relaxačním centrem Salza v Zašové kde se nachází solná jeskyně, masáže, biorezonance, detoxikace, vlasová analýza. Menším skupinám je možné zajistit odvoz.

Popis okolí: Valašsko má bohatou historii a množství cenných kulturních památek. Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm představuje unikátní centrum lidového stavitelství. Tato kulturně-přírodní památka, jejíž návštěvnost je srovnatelná s návštěvností Pražského hradu, umožňuje v koncepci "živého muzea" předvádět tradiční řemesla, pěstovat původní plodiny i chovat tradičním způsobem dobytek.

Sportovní možnosti: Pro vyznavače sportu jsou v blízkém okolí hotelu k dispozici venkovní i vnitřní bazény, trampolíny, golfové hřiště, tenisové kurty, krytý bazén s tobogánem, jezdecký areál, zimní stadion, řada lyžařských vleků ve střediscích Pustevny, Soláň, Horní Bečva a Bílá , běžkařské tratě, stezky pro pěší turistiku a cykloturistiku.
Hotel Forman ubytování Rožnov pod Radhoš Adresa : http://www.hotel-forman-roznov-pod-radhostem.az-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Forman,ubytování,Rožnov,pod,Radhoštěm,Roznov,pod,Radhostem,ubytovani
Uloženo: 08.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde