Penzion Sport relax club ubytování Dobrá

Ubytování Sport relax club Dobrá : Relaxační centrum se nachází na úpatí Beskyd v katastru obce Dobrá. Leží v těsné blízkosti cyklostezky za VUHŽ. Hostům zde nabízí mimo jiné ubytování ve stylových pokojích a koupání v relaxační hydromasážní vaně.

Penzion Sport relax club Dobrá ubytování :
Sport relax club nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích. Po dohodě je možné zajistit na pokojích připojení k internetu. Ve vybavení pokojů je minibar, WC na pokoji, televize TV SAT, koupelna se sprchou, možnost přípravy čaje a kávy. Nastěhování do pokoje a uvolnění pokoje dle dohody. Nekuřácké pokoje.

Sport relax club stravování :
Pro sportovce ale i pro ostatní návštěvníky je připraveno občerstvení ve stylovém baru s možností posezení na kryté terase popřípadě na slunné zahradě.

Služby penzionu Sport relax club :
Domácí zvířata jsou v penzionu povolena. Poskytují zde transferové služby. Parkování je možné přímo v areálu, kde je nehlídané ale uzamykatelné parkoviště. Sport relax club akceptuje platbu pouze v hotovosti.
WiFi internet.

Dobrá penzion ubytování Sport relax club :
V nově vybudovaném areálu můžete využít 4 tenisové 2 volejbalové a 2 nohejbalové kurty. Povrch kurtů je umělá tráva. Provozují zde také tenisovou školu pod vedením zkušených instruktorů. Děti najdou v areálu dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou, houpačkou, lezeckou stěnou a dřevěným hradem.

Přijeďte se ubytovat a strávit dny svého odpočinku do Sport relax clubu v Dobré a využijte pestrou nabídku sportovních a relaxačních možností. Sport relax club v Dobré se těší na Vaši návštěvu!
Penzion Sport relax club ubytování Dobrá Adresa : http://www.sport-relax-club-dobra.penzion-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Sport,relax,club,ubytování,Dobrá,Dobra,ubytovani
Uloženo: 08.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde