Hotel OYA ubytování Praha 4-Nusle

:::
Hotel OYA / Praha 4-Nusle
Nově otevřený a moderní Hotel OYA je situován v blízkosti metra Pražského povstání 3 stanice od centra města. V blízkosti hotelu se nachází Kongresové centrum, Vyšehrad a Staré město s řadou kulturních památek. Z hotelu je velmi dobré spojení na Výstaviště v Holešovicích a na Výstaviště v Letňanech.

Ubytování:
Šestiposchoďová budova nabízí velmi komfortní ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem. Některé pokoje jsou rovněž vybavené klimatizací. Hotel disponuje 33 pokoji, 2 business apartmá. Do hotelu je bezbariérový přístup. Hostům je k dispozici hlídané parkoviště, cca 10 parkovacích míst.

Restaurace:
Stylová lovecká restaurace nabízí bohatý výběr jídel nejen ze zvěřiny, ale také mezinárodní a české kuchyně. Opomenuti nejsou ani vegetariáni. Vhodné na pořádání svatebních hostin, rautů a různých společenských akcí. Kapacita restaurace je cca 85 osob. V nejvyšší části tohoto hotelu se nachází bar s výhledem na Prahu a v letní sezóně se dvěmi terasami. Je zde možnost konání různých seminářů a školení se zapůjčením techniky.

Salónek:
Hosté, mají možnost pořdat různé akce v netradičních a atraktivních konferenčních prostorech. Salonek se nachází v 6.patře budovy hotelu Oya a disponuje dvěma zatravněnými terasami odkud je krásný výhled na Prahu. Díky netypickému, vzdušnému prostoru se stanou i ta méně zábavná školení více efektivními.

Zajímavosti z Prahy:
Pohyblivý jez nad plavební komorou Štvanice je největším zařízením tohoto druhu v České republice. Doplňuje zdymadlo Štvanice a je i pražskou technickou zajímavostí.

Hotel OYA ubytování Praha 4-Nusle Adresa : http://www.hotel-oya.ubytovani-cz.info/Praha-4.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,OYA,ubytování,Praha,4-Nusle,Praha,4-Nusle,ubytovani
Uloženo: 07.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde