Horsky hotel Kladenka ubytování Pec pod

:::
Horský hotel Kladenka / Pec pod Sněžkou
Hotýlek Kladenka, obklopený horskými loukami, leží na kraji lesa v horní části Javořího dolu v Peci pod Sněžkou ve výšce 1005 metrů nad mořem. Dolní část Javořího dolu zdobí horská říčka Úpa. Z terasy hotýlku se otevírá panoramatický pohled na horský masív, jemuž vévodí nejvyšší hora Krkonoš a to Sněžka. Hotýlek Kladenka je vzdálena dva kilometry z centra Pece pod Sněžkou směrem na Černou horu. V letních měsících lze využít vlastní hotelové parkoviště, v zimě možnost odvozu z centrálního parkoviště novou rolbou, konstruovanou k přepravě osob nebo sněžným skůtrem. K dopravě na Kladenku lze též využít místní taxi skůtr.

Ubytování:
Celoročně je k dispozici v hotýlku Kladenka 43 lůžek v šestnácti 1 – 5 lůžkových pokojích. Veškeré pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, většina z nich nabízí romantický, slunný výhled na panorama Krkonoš. V roce 2007 byly pokoje rekonstruovány, nově vymalovány a kompletně vybaveny novým ložním prádlem, včetně přikrývek a polštářů. Pokoje lze na požádání dovybavit zařízením pro pobyt s malými dětmi (postýlka, minilednička, varná konvice, teploměr, nočník atd.). V recepci je možnost si zapůjčit TV. Veškeré prostory jsou vybaveny sítí pro připojení k internetu.

Ostatní služby:
Vedle příjemné restaurace hosté naleznou vyhřívaný bazén, saunu, vzduchovou střelnici, stolní tenis, fotbálek, šipky, ruské kuželky, kulečník, ruletu a příjemné zázemí s řadou společenských her. Pro zábavu mimo hotýlek si lze zapůjčit terénní koloběžky, můžete si zahrát volejbal, nohejbal a samozřejmě v zimě lyžovat. V létě lze podnikat horské pěší túry nebo jen posedět na terase vyhřívat se, užívat si čerstvého vzduchu a naslouchat zpěvu ptáků. Pro zábavu nejmenších je připraveno dětská herna, Nintendo Wii, domácí kino s řadou pohádek a nespočetně stolních společenských her. Rodiny s malými dětmi jistě ocení možnost zapůjčení dětských postýlek, dětských autosedaček, mikrovlnek stejně jako malých ledniček a dalších miminkovských propriet.

Horsky hotel Kladenka ubytování Pec pod Adresa : http://www.horsky-hotel-kladenka.ubytovani-cz.info/Pec-pod-Snezkou.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Horsky,hotel,Kladenka,ubytování,Pec,pod,Sněžkou,Pec,pod,Snezkou,ubytovani
Uloženo: 07.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde