Hotel Termal Mušov ubytování Pasohlávky

Hotel Termal Mušov se nachází v atraktivní oblasti pálavských jezer na Horní „Mušovské“ nádrži.

Ubytování
Kapacita ubytování Hotelu Termal je 28 dvoulůžkových pokojů, 12 s možností přistýlky, v kategorii Komfort a 16 dvoulůžkových pokojů v kategorii Standard. Vybavení pokojů zahrnuje koupelnu se sprchovým koutem a WC, vysoušeč vlasů, televizi, telefon, internet, ledničku a trezor. Každý pokoj také má svou terasu nebo balkon. Ubytovat se je možné od 14:00, pokoje je nutno opustit do 10:00 hod. V případě časnějšího příjezdu či pozdějšího odjezdu Vám můžeme zavazadla uschovat.
Rádi také po domluvě přivítáme vaše domácí zvířátka, za příplatek 150,- Kč na den. Hotel nabízí také možnost ubytování i v levnějších pokojích kategorie Turist, pouze v letní sezóně. Tyto pokoje jsou vybaveny lednicí a koupelnou se sprchou a WC.

Restaurace
Nejen hoteloví hosté mohou zahájit den bohatou snídaní s výhledem na Mušovské jezero a Dívčí hrady na pálavských kopcích. Hotelové restauraci navíc dominuje rozsáhlá terasa s přímým vstupem na travnatou plochu pod restaurací. Kapacita restaurace je až 120 míst. Příjemnou atmosféru v chladných večerech naleznete u krbu se skleničkou vyhlášeného moravského vína. V té nejlepší kvalitě vám nabídneme moderní moravskou a českou kuchyni, steaky na grilu a středomořskou gastronomii.

Služby
Hosté velice rádi ocení toto místo ideální pro relax, rybaření, vodní sporty, cyklistiku a dovolenou pro rodiny s dětmi. Hotel má vhodné prostory pro konání firemních a společenských akcí, školení, svateb a rodinných oslav. K zapůjčení je k dispozici plátno, flipchart, dataprojektor nebo zajištění hudby. Velký salonek je možné uspořádat až pro 80 osob. Do malého se vejde 12 - 14 osob. Samozřejmostí je WIFI Free Internet Zone v restauraci, salonku, recepci a bezplatná ADSL linka na hotelových pokojích.

Specialitou hotelu nejen pro hotelové hosty je relaxační wellness centrum s venkovním bazénem s termální minerální vodou, která příznivě působí na pohybové ústrojí, srdce, gynekologické orgány a regeneraci kůže. Součástí wellness centra je finská sauna a příjemný prostor s lehátky pro odpočinek a relaxaci.

Návštěvníci také mohou svůj volný čas strávit na bowlingu. Pro bydlící hosty je k dispozici půjčovna horských kol a v areálu hotelu dětské hřiště a petanque.

Pod hotelem se nachází přírodní travnatá pláž Mušovského jezera s možností vyjížděk na parníku.
Bezplatné parkování přímo u hotelu je samozřejmostí nabízeného komfortu.
Hotel Termal Mušov ubytování Pasohlávky Adresa : http://www.hotel-termal-musov.ubytovani-cz.info/Pasohlavky.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Termal,Mušov,ubytování,Pasohlávky,Pasohlavky,Termal,Musov,ubytovani
Uloženo: 04.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde