Penzion Centrum ubytování Kutná Hora

Ubytování v Kutné Hoře
Penzion Centrum leží v historickém centru města Kutná Hora. Je otevřen po celý rok a k ubytování má pro Vás připraveno 17 lůžek v sedmi pokojích. Penzion nabízí příjemný pobyt v domácím stylu a v klidném a tichém prostředí.

Penzion Centrum ubytování
K ubytování zde slouží 5 dvoulůžkových pokojů, 1 třílůžkový a 1 čtyřlůžkový pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC). Internet - WiFi.

Kutná Hora penzion Centrum služby
Dle dohody je možné objednat snídaně nebo polopenze. V letních měsících se nabízí příjemné zahradní posezení u penzionu. Pro bezpečí vašich aut je nyní možné parkování v uzavíraném dvoře. Poplatek za parkování os. vozidel je 50 Kč za jednu noc u dodávek 120 Kč za noc. Nově vám na požádání také vyperou Vaše prádlo. Cena za tuto službu je 100 Kč za jednu pračku (cca 4 Kg).

Dovolená Kutná Hora penzion Centrum památky v okolí
V blízkosti penzionu se nachází tyto historické památky, které jsou součásti UNESCO: Chrám sv. Jakuba, Vlašský dvůr, Kamenná kašna, Morový sloup, Kamenný dům, Chrám Nanebevzetí Panny Marie a Chrám sv. Barbory. Nenechte si ujít též Centrum umění v Kutné Hoře, České Muzeum stříbra, Galerii Felixe Jeneweina a Muzeum alchymie.

Kutná Hora - jedno z nejkrásnějších historických měst v České republice. Ve své době byla druhým největším a nejdůležitějším sídlem po Praze. Bohatá naleziště stříbra sem přivedla mnoho nových obyvatel a způsobila velký zájem panovníků. Mnoho let po těchto zlatých, či spíše stříbrných časech Kutné Hory je zde možné obdivovat mnoho architektonických skvostů, vybudovaných převážně v období gotiky. Jak již název napovídá PENZION CENTRUM se nachází v samém středu této středověké podívané a pobyt zde Vám dokonale umožní nasát atmosféru dávno zašlých časů.
Penzion Centrum ubytování Kutná Hora Adresa : http://www.penzion-slunce-cerna-v-posumavi.rs-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Centrum,ubytování,Kutná,Hora,Kutna,Hora,ubytovani
Uloženo: 01.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde