Hotel Ivka ubytování Praha 9-Vysočany

Ubytování v Praze 9
Hotel Ivka je hotel rodinného typu a nachází se v klidném a příjemném parkovém prostředí v blízkosti stanic metra Vysočanská (trasa metra B), Prosek (trasa C) a nedaleko PVA Letňany.

Hotel Ivka nabízí ubytování ve 22 pokojích ve složení 19 dvoulůžkových pokojů, 2 třílůžkové pokoje a 1 apartmá (2 pokoje se společnou koupelnou). Pokoje jsou vybaveny sprchou, toaletou, telefonem, televizorem se satelitním příjmem a WiFi internetovým připojením.

Služby hotelu Ivka
Ubytování s možností stravování. Některé pokoje jsou vhodné i pro vozíčkáře. Hlídané parkoviště se nachází přímo v objektu hotelu a pro ubytované je zdarma. V létě je u hotelu v provozu posezení pod slunečníky.

Hotelová restaurace
Stravování ubytovaných hostů je zajištěno v hotelové restauraci s kapacitou 60 osob a otevírací dobou 7:00 - 10:00 hod. a 19:00 - 22:00 hod. Mimo uvedený čas se poskytují hostům nápoje prostřednictvím recepce a stravování pouze po předchozí domluvě.

Hotel Ivka salonek
Salonek s kapacitou 37 osob je vhodný k příjemnému posezení ubytovaných hostů, pořádání různých oslav a firemních seminářů.

Praha 9 Vysočany okolí
Spojení od hotelu přímo do centra hlavního města Prahy trvá 15 minut a na PVA Letňany 5 minut. Zajímavost - na území bývalé umělé sjezdovky na Proseku je v provozu bobová dráha v Praze s večerním osvětlením, dlouhá téměř kilometr.
Hotel Ivka ubytování Praha 9-Vysočany Adresa : http://www.hotel-ivka-praha-9.rs-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Ivka,ubytování,Praha,9-Vysočany,Praha,9-Vysocany,ubytovani
Uloženo: 27.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde