Chalupa Sedmička ubytování Žďár nad Sáza

Chalupa Sedmička Vás zve k pobytu do severní části Českomoravské vrchoviny, do zalesněných vrchů a údolí CHKO Žďárské vrchy, do Škrdlovic, do ekologicky nejčistší oblasti České republiky. V zimě čistota sněhové pokrývky vás mile překvapí…

Žďár nad Sázavou Škrdlovice
Chalupa Sedmička poskytuje ubytování až pro 14 osob. Je obklopená velkou upravenou zahradou, kde jsou skalky, sad i ohniště a hřiště. Uvnitř je společenská místnost s krbem a mnoho dalšího.

Ubytování v chalupě Sedmička
je připraveno ve dvou čtyřlůžkových pokojích a ve dvou třílůžkových pokojích s dětskou postýlkou. V případě dalších osob je možno dohodnout spaní ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce. V hlavní sezóně pouze týdenní pobyty, mimo sezónu možnost ubytování na libovolný počet dnů (například na víkend) a pořádání speciálních akcí jako jsou např. oslavy jubileí nebo rodinné oslavy.

Chalupa Sedmička další vybavení
Jsou zde míče, volejbalová síť, nafukovací bazén, pískoviště a třeba i houpačka. Nově je k dispozici myčka nádobí, automatická pračka a trampolína. Cena za pobyt v chalupě Sedmička se řídí počtem ubytovaných osob, termínem a délkou pobytu + spotřeba elektrické energie a poplatky místnímu úřadu.

Škrdlovice a okolí
V okolí je mnoho historických a kulturních zajímavostí, široké možnosti pro sportovní i společenské vyžití a odpočinek ve všech ročních dobách. Obec se nachází v nadmořské výšce 650m. V létě je zde křišťálově čistý vzduch a v zimě krásné téměř horské podnebí. V obci Škrdlovice, 200 m od chalupy, je velmi dobře zásobený obchod se slušnými cenami, dále restaurace a solárium s masérskými službami. Také proslavená sklárna Beránek s prodejnou a kaple sv. Cyrila a Metoděje. Nechybí ani autoservis.

Navigace do chalupy Sedmička Škrdlovice
Autem se k chalupě dostanete bez problémů po silnici č. 37 a zaparkovat ho můžete v garáži. Jen 200m od chalupy je zastávka autobusové linky Praha - Žďár nad Sázavou - Bystřice nad Pernštejnem a místních linek od Žďáru nad Sázavou nebo od Hradce Králové. Vlakem do Žďáru nad Sázavou od Prahy nebo od Brna a pak autobusem. Po dohodě lze zajistit dopravu mezi nádražím ve Žďáru a chalupou.

Chalupa Sedmička ubytování Žďár nad Sáza Adresa : http://www.chalupa-sedmicka-zdar-nad-sazavou.rs-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Chalupa,Sedmička,ubytování,Žďár,nad,Sázavou,Zdar,nad,Sazavou,Sedmicka,ubytovani
Uloženo: 25.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde