Hotel Verona Mea ubytování Beroun

Hotel Verona Mea má pro pohodlí svých hostů připraveno ubytování v 9 dvoulůžkových, 1 jednolůžkovém a 1 rodinném pokoji pro čtyři osoby.
Všechny pokoje jsou nekuřácké a jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem a WC, TV/SAT. V celém hotelu je možnost zdarma připojení k WiFi. Hosté mohou zaparkovat na uzavřeném dvoře v zadní části hotelu, nebo v České ulici přímo před hotelem, trvale sledované městským kamerovým systémem. Rodinný pokoj je mezonetového typu a jeho dva oddělené pokoje se nachází v patře. Střešními okny je hezký výhled na berounská zákoutí, Plzeňskou bránu či Kostel sv. Jakuba. Tento pokoj nabízí standardně ubytování pro 4 osoby, avšak rozložením gauče je možno vytvořit další dvě místa. Rádi zde přivítáme i vaše domácí mazlíčky. V rámci ubytování je zajištěno stravování formou snídaně v hotelové restauraci.

Stravování
V příjemném prostředí restaurace Verona Mea si můžete vychutnat speciality především české a regionální kuchyně, které zdobí náš jídelní lístek. V letních měsících je ve dvoře hotelu otevřena zahrádka s nádhernou voliérou a klidným posezením. Pro vaše ratolesti máme připravené dětské menu. Celková kapacita restaurace je 45 míst, zahrádka pojme 30 osob. Nedílnou součástí stravovacích prostor je salonek s kapacitou 16 míst, který je vhodný k uspořádání rodinných oslav, srazů či malých svateb. Salonek využívají také firmy jako školící místnost.

Tipy na výlet
V okolí hotelu Verona Mea mají hosté mnoho možností jak strávit volný čas. My vám doporučujeme navštívit Hrad Krlštejn, který je vzdálen pouhých 13 km. Pro milovníky přírodních krás se nedaleko nachází Lomy Amerika a nebo Koněpruské jeskyně. Vášnivé sportovce jistě přiláká golfové hřiště na Karlštejně nebo Sportcentrum Eden, kde máte možnost vybrat si ze široké škály nabízených sportovních aktivit. Samozřejmě potěšíme i rodiny s dětmi, které se mohou vydat na výlet za medvídky z večerníčku. Naleznete je v přírodním lesoparku v areálu Městské hory. Výběh o rozloze 25 arů je tvořen železobetonovým medvědincem s pelechy a přípravnou jídla. Střecha je upravena jako vyhlídková terasa, odkud můžete sledovat dění v celém areálu, v bazénu, na prolézačkách či pyramidě, kde si medvědí „dorostenci“ mohou hrát na divočinu. Malí plavci se s nadšením vyřádí v Aquaparku Tipsport Laguna, vzdáleném pouhých 500m od hotelu.

Hotel Verona Mea ubytování Beroun Adresa : http://www.hotel-verona-mea-beroun.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Verona,Mea,ubytování,Beroun,ubytovani
Uloženo: 23.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde