Hotel Via Apartment

Cítíte, že potřebujete trochu odpočinku a relaxace? Chcete být fit a vychutnat si pocit, že vás někdo doslova hýčká? Nebo si chcete jen odpočinout od každodenních stresů? Neváhejte, a přijeďte k nám do hotelu Via Apartment. Navštivte Jihomoravskou metropoli, město Brno. My Vám nabídneme bydlení v krásných nových apartmánech.

Vítáme Vás v netradičním domáckém penzionu v nečekaně klidné lokalitě téměř ve středu Brna. Pokud zavítáte do jihomoravské metropole, města Brna, najdete u nás absolutní soukromí a domácí péči s nadstandardními hotelovými službami. Krásné nové apartmány, příjemné prostředí vhodné i
k dlouhodobému pobytu. Kvalitní služby jsou pro nás zásadním závazkem v oblasti
ubytování v Brně. Relaxujte ve venkovní vířivce, pracujte s pomocí vysokorychlostního internetu, zapomeňte na starosti u dobrého DVD filmu na LCD TV.

V čem se lišíme od hotelů v Brně a proč navštívit náš penzion?
Zde naleznete klid a pohodu domova, diskrétnost hotelu. Nikdo Vás nebude zbytečně obtěžovat, ale přesto Vám splníme všechna dostupná přání. Prostě se budete cítit i v pracovním dni jako na dovolené. Můžete využít relaxační masáže. Odpočiňte si u klasických, kosmetických, sportovních nebo reflexních masáží. Ubytování Brno je pro Vás to pravé.

Vánoce se blíží! Potřebujete pro manžela či manželku, přítele či milenku, tchýni či snoubenku dárek? V dnešní přetechnizované a uspěchané době materiální dárky tak trochu ztrácí smysl. Přinášíme pro vás řešení. Darujte jeden z našich balíčků – darujte zážitek. Kupte pro svoje blízké poukázku na "romantický víkend pro dva" s relaxací ve venkovní vířivce. A dokonce jako v mnoha hotelech i u nás máte možnost zakoupit krásné dárky pro svoje blízké. Jedinečné výrobky si můžete vybrat nebo objednat v našem ateliéru skleněných doplňků a ručně pískovaných zrcadel.
Užijte si příjemnou dovolenou nebo víkend v apartmánech hotelu Via Apartment. Hotel Brno na Vás čeká. Navštivte naše stránky http://www.apartmentvia.cz/.
Hotel Via Apartment Adresa : http://www.apartmentvia.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel Brno, Ubytování v Brně, Ubytování Brno,
Uloženo: 19.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde