Garni hotel Albatros ubytování Vyšší Bro

Nově otevřený garni hotel Albatros se nachází v obci Přední Výtoň uprostřed panenské přírody Šumavy, přímo na břehu Lipenské přehrady. Hotel nabízí ubytování v dvoulůžkových pokojích, pokojích typu suit a apartmánech pro čtyři až šest osob.

Z terasy každého pokoje se hosté mohou pokochat překrásným výhledem na jezero a okolní přírodu. Kouzlo celého panoramatu dokresluje farní kostel sv. Filipa a Jakuba, který stojí uprostřed vesničky nedaleko hotelu. Tato lokalita nabízí plno krásných míst pro turistiku, cykloturistiku, inline bruslení, vodní sporty a v zimě je díky blízkosti Skiareálu Lipno a Skiareálu Hochficht vyhledávaným lyžařským střediskem. Hotel je vhodným místem pro rodinnou dovolenou, aktivní odpočinek i pro pořádání kongresů nebo firemních akcí.

Ubytování:
Ubytování v Garni hotelu Albatrosu nabízí hostům stylové ubytování ve dvoulůžkových pokojích, pak suite i apartmánech. Všechny pokoje jsou moderně zařízeny. Do vybavení pokojů patří televizor, telefon s přímou volbou, bezdrátový internet, koupelnou a WC.

Celková kapacita hotelu je 50 lůžek.

Z pokojů je nádherný výhled na okolní krajinu, pokoje typu suite mají svůj balkón kde se dá trávit přijemný večer.

Stravování:
Pro hotelové hosty je k dispozici moderně vybavená snídaňová restaurace s velkou letní terasou, která poskytuje výhled na jezero což určitě zpříjemní sezení u snídaně, okolní přírodu a farní kostel sv. Filipa a Jakuba. Celou atmosféru restaurace dotváří stylový krb. Restaurace je využívána také jako společenská místnost, je vybavena televizorem, promítacím plátnem a barem.


Zajímavosti Lipna:
Region Lipenska je unikátní spojením krásné, divoké a nedotčené přírody, množstvím historických a technických památek, široké nabídky sportovních a kulturních aktivit v létě i v zimě, rozsáhlou nabídkou ubytování, restaurací a služeb. Je odsud blízko jak do centrální Šumavy, tak např. do Českého Krumlova (UNESCO, otáčivé hlediště), na zámek Hluboká atd. V regionu existuje stovky kilometrů cyklostezek vhodných i pro in-line bruslení (s různým stupněm obtížnosti a různým povrchem), množství značených turistických tras vedoucích nádhernou přírodou, historické, technické a kulturní památky.

Garni hotel Albatros ubytování Vyšší Bro Adresa : http://www.garni-hotel-albatros-vyssi-brod.az-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Garni,hotel,Albatros,ubytování,Vyšší,Brod,Vyssi,Brod,ubytovani
Uloženo: 16.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde