Hotel Excellent ubytování Praha 8-Kobyli

Hotel Excellent garni je nově zrekonstruovaný moderně a stylově zařízený hotel nedaleko centra Prahy. Kam hosté mohou dojet metrem během 10 minut ze stanice Kobylisy, nebo tramvají během 20 minut bez přestupování. Pražské výstaviště je vzdáleno 5 stanic tramvají a nové výstaviště PVA Letňany je dosažitelné autem během 10 minut.

Ubytování:
Pokoje hotelu Exellent jsou zařízeny tak aby se v nich každý host cítil co nejpohodlněji. Hosté mají na výběr z dvoulůžkových pokojů, třílůžkových pokojů a několika apartmánů. Do vybavení pokojů je zahrnuta sociální zařízení v podobě koupelny se sprchovým koutem nebo vanoua toaletou, vysoušeč vlasů, televize se satelitním příjmem, telefon s přímou volbou, přípojka na internet, minibar, pokojový trezor. Pět apartmánů vlastní plně vybavenou kuchyňku což je vařič, mikrovlnná trouba, lednice, kávovar a nádobí.


Hotelové služby:
Snídaně se v hotel Exellent podávají formou švédského stolu. Vedle objektu je uzavřené parkoviště. V hotelu hosté mohou naleznout fitness, non stop recepce kde si moho objednat vstupenky, okružní jízdy a výlety. Dále faxové, kopírovací a e-mailové služby. Pokud hosté potřebují je k dispozici prádelna a žehlení prádla. Zajištění půjčování aut a transferů, hotelové taxi. Hotelový bar funguje do 22.00 hod a k tomu zahrada s možností grilování a dětským koutkem. Prodej jízdenek a map, možnost použití PC a faxu v internetovém koutku kde je použití zdarma.

Okolí:
V bezprostřední blízkosti hotelu: se nacházejí čtyři stylové restaurace, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, masáže, solárium, a tenisové kurty.

Zajímavost z Prahy:Bludiště na Petříně bylo vybudováno v roce 1891 Klubem českých turistů. Stavba je zmenšeninou bývalé vyšehradské brány Špička, která byla postavena jako součást opevnění ve 14. století za vlády Karla IV. Do dnešní doby se dochovaly pouze její zbytky, které lze vidět na Vyšehradě v ulici V pevnosti mezi Táborskou a Leopoldovou bránou. V Bludišti na Petříně je malba od K. Liebschera, A. Liebschera a V. Bartoňka, která zachycuje výjevy z bojů Pražanů se Švédy na Karlově mostě v roce 1648. K obrazu vede chodba vyplněná různě zakřivenými zrcadly. Právě ta je vyhledávaná návštěvníky Prahy i Pražany. Poskytuje zábavu nejen dětem, ale i dospělým.
Hotel Excellent ubytování Praha 8-Kobyli Adresa : http://www.hotel-excellent.ubytovani-cz.info/Praha-8.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Excellent,ubytování,Praha,8-Kobylisy,Praha,8-Kobylisy,ubytovani
Uloženo: 16.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde