Hotel Džbán ubytování Karlova Studánka

Hotel Džbán, ležící uprostřed nádherné lesové oblasti lázní Karlova Studánka, která je uznávaná především kvůli svému nejčistšímu ovzduší vůbec v celé Evropě.

Ubytování:
Kapacita hotelu je 70 lůžek v několika velmi hezky zařízených pokojích. Skládá se ze dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů a jednoho apartmánu pro 5 osob. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC a TV, prostředí hotelu hostům zajistí skvělou atmosféru pro odpočinek od každodenního shonu. V hotelu Džbán hosté mohou dále naleznout fitness, saunu, vířivou vanu, šipky a minimarket.
Parkování pro hosty je zajištěno zadarmo v blízkosti hotelu.

Okolí:
Nedaleko hotelu Džbán jsou tenisové kurty, fotbalové hřiště, které se v zimě proměňuje v kluziště a sjezdovka s lanovou dráhou.

Zajímavosti:
Zajímavým přírodním úkazem a vyhledávanou turistickou atrakcí je minerální pramen, cca 15 metrů od hotelu, který v létě vystřikuje až do výšky 14 metrů a v zimě posléze zamrzá a vytváří úžasnou ledovou homolu dosahující výšky až 13 metrů. Potom je v blízkosti hotelu dřevěný altánek, kde vyvěrá pramen s přírodní pitnou, silně mineralizovanou vodou s léčebnými účinky.

Stravování:
Hotel Džbán se může pyšnit svojí skvělou kuchyní a to díky profesionálnímu přístupu kuchařů, kteří se ve spolupráci s číšníky snaží aby se hosté cítili co nejlépe. Tím vytvářejí příjemnou atmosféru, která s kombinací s dobrým jídlem nebo vínkem hosty určitě okouzlí.

Hotelová restaurace nabízí chutné České pokrmy, ale pokud host má chuť může zakusit i něco z Itálie jako pravou Italskou pizzu přímo z pece. Příjemné posezení hostům může zpříjemnit i kvalitní vinotéka. V restauraci rovněž nabízí veškeré gastronomické akce na klíč v podobě rautů, banketů, galavečeří, svateb a pod.

Hotel Džbán ubytování Karlova Studánka Adresa : http://www.hotel-dzban-karlova-studanka.az-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Džbán,ubytování,Karlova,Studánka,Karlova,Studanka,Dzban,ubytovani
Uloženo: 06.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde