Hotel Akord ubytování Ostrava-Jih

Hotel Akord se nachází v budově Domu kultury Akord v Ostravě-Zábřehu. Hosté se mohou těšit na barevné a slunné pokoje s moderním vybavením. Stravování zajistí Restaurace, která se nachází taktéž v budově DK Akord. V blízkosti Hotelu Akord se rozkládá městský lesopark Bělský les, sportovně-rekreační zóna regionu Ostrav-Jih. Příznivci letního koupání ocení blízkost Aquaparku s rozsáhlými travnatými plochami, několika bazény, tobogány a sportovními hřišti.

Ubytování:
Hotel Akorad nabízí stylové ubytování za rozumné ceny. Hosté určitě ocení barevnost a slunnost pokojů, které na ně působí uklidňujícím a odpočinkovým dojmem a jako přídavek je krásný výhled na město. Na všech pokojích hosté naleznou prostornou koupelnu se sprchou, telefon, televizor a WC na pokoji.

Stravování:
Restaurace nabízí komplexní gastronomický servis, příjemnou atmosfér, profesionální personál a dobrá kuchyně.

Denní jídelní lístek: Každý pracovní den Hotel Akord pro hosty připravuje pestrou nabídku osmi hotových jídel v příznivých cenách.

Klub Akord: Příjemné prostředí suterénního klubu se dvěma bary a tanečním parketem. Otevřeno dle pořádaní akcí.

Letní zahrada: Grilované speciality, čepované pivo, příjemné posezení Otevřeno při příznivém počasí denně od 13,00 do 21,00 hod.

Služby:
Hotel Akord nabízí otevřenou recepci 24 hodin denně, parkování před hotelem zdarma, taxi v budově, catering, buzení hostů, faxové služby, kopírování, nápojový automat, protipožární signalizace, rezervace vstupenek, WiFi, výtah

Volný čas: Pokud hosté budou mít chvilku hotel rád zprostředkuje pro hosty vstupenky na divadelní představení, kulturní vystoupení. Možnost venkovních her jako je pétanque, ruské kuželky, a pro odpočinek poslouží letní zahrada.

Okolí:
V blízkosti Hotelu Akord se rozkládá městský lesopark Bělský les, sportovně - rekreační zóna regionu Ostrava - Jih. Příznivci letního koupání ocení blízkost Aquaparku s rozsáhlými travnatými plochami, několika bazény, tobogány a sportovními hřišti. Hotel Akord se nachází v blízkosti sportovní haly Čez Aréna. Letní zahrada s dětským koutkem, houpačkami, prolézačkami, pískovištěm. Hřiště na pétanque, ruské kuželky - vše k zapůjčení zdarma. V blízkosti Hotelu Akord se rozkládá městský lesopark Bělský les, sportovně - rekreační zóna regionu Ostrava - Jih. Příznivci letního koupání ocení blízkost Aquaparku s rozsáhlými travnatými plochami, několika bazény, tobogány a sportovními hřišti.

Hotel Akord ubytování Ostrava-Jih Adresa : http://www.hotel-akord.cs-ubytovani.info/Ostrava-Jih.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Akord,ubytování,Ostrava-Jih,ubytovani
Uloženo: 06.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde