Hotel Starý Mlýn ubytování Lanškroun

Hotel Starý Mlýn, který se nachází v klidném a příjemném prostředí Lanškrounských rybníků v podhůří Orlických hor, zvláště vhodné pro seniorské pobyty, rodiny s dětmi a dovolené financované fondy FKSP.

Čistý vzduch a nedotčená příroda jistě inspirují k návštěvě mnoha krásných míst této oblasti, která je zároveň hojně protkána turistickými stezkami. Pro milovníky sportu je zde bohaté vyžití jak v létě, tak i v zimě.

Ubytování hotel Starý Mlýn:
V hlavní budově je celkem 12 pokojů s celkovou kapacitou 41 lůžek. Pokoje jsou členěny na dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. Pokoje mají vlastní sociální zařízením (některé pokoje mají kompletní sociální zařízení přímo na pokoji, některé mají sprchu nebo WC vně pokoje). Na pokoje lze zapůjčit bezplatně televizi.

Všechny pokoje jsou vybaveny přípojkou na internet a na hotelu je možné internetové připojení přes WIFI.

V budovách A a B je 12 pokojů s 37 lůžky se společným sociálním zařízením. Pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové. Dále je možné ubytování v 8 čtyřlůžkových chatkách se společným sociálním zařízením.

Umístění:
Umístění hotelu dává možnost konání rodinné a individuální rekreace, možnost konání rodinných a firemních oslav, seminářů a školení, je vhodný pro ozdravné a sportovní pobyty a pro setkání různých zájmových skupin. Je to výborné místo k pasivnímu i aktivnímu odpočinku. Vhodně vybavený hotel umožňuje hostům celoroční pobyt.

Stravování:
Součástí hotelu je restaurace s bohatou nabídkou jídel a nápojů, letní terasa s celodenním provozem a příjemnou obsluhou. Kolektiv nabízí velký výběr minutkových pokrmů, studené kuchyně, moučníků i alkoholických a nealkoholických nápojů.

Ostatní služby:
Za přijatelné ceny dále hotel nabízí přípravu svatebních hostin, oslav životních jubilejí, či jiných významných událostí v prostorách hotelu Starý Mlýn.

Historie a poloha města:
Starobylé město Lanškroun se nachází ve východních Čechách v podhůří Orlických hor, 12 km od okresního města Ústí nad Orlicí. Město Lanškroun bylo založeno ve 13. století a jeho jméno Landeskrone („Zemská koruna“) zvýrazňovalo význam sídla na rozhraní Čech, Moravy a Slezska. Leží v Lanškrounské kotlině pod nejjižnějšími výběžky Orlických hor na 49°55‘ severní šířky a 16°37‘ východní délky v nadmořské výšce 380 m n. m. Hotel Starý mlýn se nachází přímo pod hrází Dlouhého rybníka při vstupu do rekreační oblasti a přírodního parku Lanškrounských rybníků.

Hotel Starý Mlýn ubytování Lanškroun Adresa : http://www.hotel-stary-mlyn-lanskroun.az-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Starý,Mlýn,ubytování,Lanškroun,Lanskroun,Stary,Mlyn,ubytovani
Uloženo: 03.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde