Hotel Theresia ubytování Kolín

Ubytování v Kolíně : Hotel Theresia je moderně zařízený tříhvězdičkový hotel v historickém městě Kolín, jež proslavil hudební skladatel František Kmoch. Hotel nabízí 37 prostorných pokojů různých velikostí, ve kterých naleznete dostatek klidu a pohodlí potřebného k Vašemu spokojenému pobytu.

Hotel Theresia Kolín ubytování :
K ubytování slouží 16 dvoulůžkových pokojů DOUBLE, 11 dvoulůžkových pokojů TWIN, 2 bezbariérové dvoulůžkové pokoje a 8 apartmá. Všechny pokoje jsou stylově vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, TV se SAT a telefonem. Některé typy pokojů jsou navzájem propojitelné. Hotel nedisponuje klasickými jednolůžkovými pokoji.

Kolín Hotel ubytování Theresia restaurace :
V hotelové restauraci s kapacitou 50 míst si můžete vychutnat atmosféru soukromí a klidu i kvalitu nabízených pokrmů tradiční české kuchyně. Příjemné posezení najdete i v hotelovém atriu či lobby baru s bohatou nabídkou nápojů všeho druhu. V letních měsících je otevřena letní zahrádka.

Theresia hotel Kolín ubytování služby :
Restaurace je propojitelná se salonkem pro 35 osob, čímž vzniká prostor pro realizaci akcí pro větší počet osob, školení a konference. Využít můžete i prostor hotelového atria, který lze také propojit s prostory restaurace a lobby baru. Pro hosty hotelu je k dispozici výtah, garáž. V některých pokojích možnost přistýlky. Koupelny s vanou, pouze 5 pokojů má sprchový kout.

Ubytování hotel v Kolíně Theresia turistika v okolí :
Město Kolín se rozkládá na obou březích řeky Labe, 60 km východně od Prahy. Městem prochází důležitá železniční a silniční tepna spojující Prahu s východem Čech, čímž se hotel Theresia stává ideálním místem pro realizaci obchodních cest. Pro hosty, kteří touží strávit klidnou a zároveň
Hotel Theresia ubytování Kolín Adresa : http://www.hotel-theresia-kolin.eu/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Theresia,ubytování,Kolín,Kolin,ubytovani
Uloženo: 03.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde